CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

De Shongololo Express

Treinavonturen in Zuidelijk Afrika 

Toen inheemse mensen in Afrika in de verte voor het eerst een trein zagen die als een lang lint door het landschap trok, noemden zij deze Shongololo - de duizendpoot. De Shongololo Express, geëxploiteerd door Rovos Rail in Pretoria, maakt het reizen over langere afstanden in Zuidelijk Afrika tot een bijzonder aangename ervaring. De 12- tot 15-daagse tours doorkruisen Zuid-Afrika, Namibië, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe.

De comfortabele compartimenten, elk voorzien van een eigen badkamer, hebben een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Er is plaats voor maximaal 72 gasten. De maaltijden worden gebruikt in de twee historisch ingerichte restaurantrijtuigen. Er worden zowel westerse als traditionele lokale gerechten geserveerd en er is een ruime keuze in uitstekende Zuid-Afrikaanse wijnen. Gasten kunnen ontspannen in het barrijtuig, de kleine rokerslounge en in de observatiewagen met grote ramen en een open balkon aan de achterzijde van de trein.
De trein voert een eigen vloot airconditioned minibusjes mee met professionele gidsen. Zij staan klaar om de gasten mee te nemen op interessante excursies en safari’s overal waar de trein stopt. Op veel locaties zijn ook speciale en sportieve activiteiten mogelijk zoals golfen en kanovaren.

Geniet van een fascinerende reis en de uiterst vriendelijke en efficiënte service onderweg. Welkom aan boord van de Shongololo Express!

De trein

De trein beschikt over een observatiedek, bar, verschillende restaurantrijtuigen en comfortabele compartimenten. In de bar en het restaurant is airconditioning aanwezig.

               

De compartimenten

De slaapcompartimenten beschikken over een 2-persoonsbed of 2 losse bedden, airconditioning, badkamer met douche en toilet, voldoende kastruimte en een kluisje. Aan boord heeft u de keuze uit verschillende klasses:


     Emerald Double

      * ca. 10 m2
      * 2-persoonsbed en klein zitje
      * Badkamer met douche, toilet en wastafel
      * Bed: 190 x 150 cm

     Emerald Twin

     * ca. 10 m2
     * 2 losse bedden klein zitje
     * Badkamer met douche, toilet en wastafel
     * Bed: 190 x 75 cm

     Gold Double

     * ca. 7 m2

     * 2-persoonsbed
     * Badkamer met douche, toilet en wastafel
     * Bed rijrichting: 190 x 190 cm
     * Bed Overdwars: 190 x 160 cm
     Gold Twin
     * ca. 7 m2
     * 2 éénpersoonsbedden
     * Badkamer met douche, toilet en wastafel
     * Bed: 190 x 75 cm
Net als in een hotel zijn beddengoed en handdoeken aanwezig en compartimenten worden dagelijks schoongemaakt. Er is voldoende opbergruimte aanwezig. De kleine kasten zijn uitgerust met zowel kledinghangers en legplanken.

Dune Express in Oostelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Swakopmund naar Pretoria

Deze spectaculaire 12-daagse treinreis voert u van de kust van NamibiŽ, een zonovergoten land van onweerstaanbare schoonheid met een schijnbaar onbeperkte ruimte, door steeds wisselende landschappen naar het in Zuid-Afrika gelegen Pretoria.

» Dune Express Oostwaarts

Dune Express in Westelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Swakopmund

Deze spectaculaire 12-daagse treinreis voert u van Pretoria in Zuid-Afrika door steeds wisselende landschappen naar de kust van NamibiŽ, een zonovergoten land van onovertroffen schoonheid met een schijnbaar onbeperkte ruimte.

» Dune Express Westwaarts

Good Hope Golf in Noordelijke richting

15-daagse treinreis met de Shongololo Express van Kaapstad naar Pretoria

Deze schitterende 15-daagse treinreis laat zowel de golfer als niet-golfer van dichtbij kennismaken met de populairste bestemmingen in Zuid-Afrika. U bezoekt de steden Kaapstad, Knysna, Oudtshoorn en Durban. U volgt de beroemde Tuinroute en bezoekt de parken St. Lucia Wetland Park, Hluhluwe wildpark en het Krugerpark. De reis eindigt in Pretoria.

» Good Hope Golf Noordwaarts

Good Hope Golf in Zuidelijke richting

15-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Kaapstad

Deze schitterende 15-daagse treinreis laat zowel de golfer als niet-golfer van dichtbij kennismaken met de populairste bestemmingen in Zuid-Afrika. U bezoekt de steden Durban, Oudtshoorn, Knysna en Kaapstad. U bezoekt de parken St. Lucia Wetland Park, Hluhluwe wildpark en het Krugerpark en u volgt de beroemde Tuinroute. De reis eindigt in Kaapstad.

» Good Hope Golf Zuidwaarts

Southern Cross in Noordelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Victoria Falls

Deze 12-daagse treinreis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De laatste etappe voert u naar de machtige Victoria Falls, waar een sunset cruise op de Zambezi River een waardige afsluiting vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.

» Southern Cross Noordwaarts

Southern Cross in Zuidelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Victoria Falls naar Pretoria

Deze 12-daagse treinreis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De reis begint bij de machtige Victoria Falls, waar een sunset cruise op de Zambezi River het begin vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.

» Southern Cross Zuidwaarts