CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

The Ocean

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Trein Montréal - Halifax
» 3 x per week
 
LAND(EN)Canada

 

De Oostelijk Transcontinental wordt ook wel The Ocean genoemt. Deze trein rijdt drie keer per week tussen Montreal en Halifax.

Dienstregeling

The Ocean - Westwaarts The Ocean - Oostwaarts
Vertrek: woensdag, vrijdag, zondag Vertrek: woensdag, vrijdag, zondag
    Aankomst Vertrek     Aankomst Vertrek
1e dag Halifax   11.00 1e dag Montreal   18.55
1e dag Moncton 15.17 15.32 1e dag Ste-Foy 22.12 22.27
2e dag Ste-Foy 05.02 05.17 2e dag Moncton 14.07 14.22
2e dag Montreal 09.15   2e dag Halifax 18.38  


NB: Genoemde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

De smaakvol ingerichte trein is uitgerust met ruime zitplaatsen met verstelbare rugleuning maar ook met comfortabele slaapaccommodatie, restaurantrijtuigen en in het hoogseizoen zgn.Dome Cars.

  

Slaapaccommodatie

Reizen met een van de treinen van VIA Rail is een ideale en avontuurlijke manier om kennis te maken met Canada. De zitplaatsen in de treinen zijn ruim en hebben een verstelbare rugleuning. Maar voor een betere nachtrust gaat er niets boven een slaapaccommodatie. In de transcontinentale treinen tussen heeft u de beschikking over zeer comfortabele zitplaatsen en diverse slaapaccommodaties.
 
U heeft hierbij de keuze uit 5 verschillende mogelijkheden; 

  • Single Bedroom 
  • Double Berth 
  • Double Bedroom 
  • Triple Bedroom 
  • Romance by Rail  

Passagiers die slaapaccommodatie geboekt hebben, kunnen gebruik maken van de douche aan het eind van elk rijtuig. Zij hebben bovendien toegang tot de ‘Dome Cars’ met grote panoramaruiten. U reserveert de slaapaccommodatie per traject en dus niet per nacht. Zodoende heeft u overdag uw eigen privé-compartiment met een of meer comfortabele zitplaatsen en ’s nachts uw ideale slaapkamer met een of meer ruime bedden. 
 

Maaltijden

Uw reis is vanzelfsprekend niet compleet zonder kwalitatief goede maaltijden. De treinen van VIA Rail zijn vrijwel allemaal uitgerust met gezellige en comfortabele restauratierijtuigen waar u aan een keurig gedekte tafel kunt genieten van een heerlijk driegangendiner in combinatie met een ruim aanbod aan zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.


Alle reizen met deze trein