CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

The Skeena

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Trein in West-Canada (Jasper - Prince
   Rupert)
» 2 dagtochten; overnachting in hotel
LAND(EN)Canada
 
In West-Canada treft u The Skeena, een speciale trein die drie maal per week Jasper in de Rocky Mountains en Prince Rupert aan de Stille Oceaan met elkaar verbindt.
 
Deze speciale trein rijdt drie maal per week in twee dagen van Jasper in de Rocky Mountains naar Prince Rupert aan de Stille Oceaan. 
 

Dienstregeling

 

The Skeena - Westwaarts The Skeena - Oostwaarts
Vertrek: elke woensdag, vrijdag en zondag Vertrek: elke woensdag, vrijdag en zondag
    Aankomst Vertrek     Aankomst Vertrek
1e dag Jasper   12.45 1e dag Prince Rupert   08.00
  Prince George 19.09     Prince George 20.29  
2e dag Prince George   08.00 2e dag Prince George   09.45
  Prince Rupert 20.25   Jasper 18.30  

NB: genoemde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Er wordt uitsluitend overdag gereden. Vanuit uw comfortabele stoel ziet u imposante bergen, eindeloze bossen en schuimende rivieren aan u voorbijtrekken. In Prince George wordt gestopt voor een overnachting. Deze zit niet bij het tarief inbegrepen, maar deze kunnen wij voor u regelen. In deze trein bevindt zich ook een Dome Car (enkel en alleen in het hoogseizoen, zie ook bij tarieven) met grote panoramaruiten voor een bijzonder uitzicht op de spectaculaire omgeving.Alle reizen met deze trein

Drive, Rail and Sail

Vancouver - Harrison Hot Springs,- Kelowna - Revelstoke - Banff - Lake Louise - Jasper - VIA Rail treinreis - Prince Rupert - Port Hardy (BC Ferries) - Tofino - Parkville - Victoria - Vancouver

Maak kennis met het mooiste deel van West-Canada. Bij aankomst op de luchthaven van Vancouver haalt u uw huurauto op. Via een mooie route langs grote meren, over Rogers Pass, Banff NP en de Icefield Parkway rijdt u in 7 dagen naar Jasper. In Jasper stapt u aan boord van de trein, de 'Skeena' van VIA Rail Canada, voor een bijzondere 2-daagse treinreis naar Prince Rupert. De ferry overtocht van Prince Rupert naar Port Hardy op Vancouver Island is zeker de moeite waard. U vaart door de prachtige Inside Passage. In Port Hardy haalt u uw 2e huurauto op en vervolgt uw weg naar het zuiden richting Victoria. Tijdens de stop in Tofino is een whale watch tour zeker aan te bevelen. Per ferry reist u vervolgens terug naar Vancouver.

» Drive, Rail and Sail

Rockies Rail and Sail

Vancouver - Banff - Jasper - Prince George - Prince Rupert - Port Hardy - Campbell River - Victoria - Vancouver

Maak kennis met het mooiste deel van West-Canada. Vanuit Vancouver reist u per Rocky Mountaineer trein naar het hart van de indrukwekkende Rocky Mountains. Hier bezoekt u o.a. de nationale parken van Banff en Jasper en de Icefield Parkway. In Jasper stapt u aan boord van de trein, de 'Skeena' van VIA Rail, voor een bijzondere 2-daagse treinreis naar Prince Rupert. Tijdens de ferry overtocht vanuit Prince Rupert naar Port Hardy op Vancouver Island vaart u door de prachtige Inside Passage. Verken vervolgens Vancouver Island per huurauto. Vanuit Victoria wordt u per lijndienstbus en ferry weer teruggebracht naar Vancouver.

» Rockies Rail and Sail