CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

The Corridor

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Supersnelle trein tussen steden in
   Oost-Canada
» Dagelijks meerdere verbindingen
 
LAND(EN)Canada

 

Deze LRC-treinen (Light Rapid Comfortable) zijn snelle intercitytreinen in de dichtbevolkte corridor tussen de steden Quebec, Montreal, Ottawa, Toronto en Windsor. Met een Corridor-trein kunt u vanuit Toronto een bezoek brengen aan de beroemde Niagara Falls.
The Corridor kent dagelijks meerdere treinen die rijden op de volgende trajecten:

  • Toronto – Montreal reisduur ca. 5 uur
  • Montreal – Quebec reisduur ca. 3 uur
  • Toronto – Quebec reisduur ca. 9 uur, met overstap in Montreal
  • Toronto – Ottawa reisduur ca. 4 uur

De treinen beschikken allemaal o.a. over stoelen met verstelbare rugleuning, panoramaruiten, telefoon en een keuken die drankjes, snacks en kleine gerechten verzorgt. Voor extra comfort is er de VIA 1 class, dit zijn ruimte zitplaatsen met extra beenruimte en service.


Alle reizen met deze trein

Crossing borders - USA en Canada

New York - Niagara Falls - Toronto

Een aantrekkelijk treinarrangement waarbij u uw reis begint in the Big Apple, New York. Vanuit New York rijdt u met AMTRAK, de nationale spoorwegmaatschappij van Amerika naar Niagara Falls, gelegen op de grens tussen Amerika en Canada. Hier bezoekt u de Niagara Watervallen en vervolgens reist u met VIA Rail Canada, de nationale spoorwegmaatschappij van Canada, door naar Toronto. Een perfecte combinatie om zowel Canada als Amerika te ervaren!

» Crossing Borders - USA en Canada

Vacations by Rail: Eastern Canada Rail & Cruise

Boston - Acadia NP - Halifax - Sydney - Charlottetown - St. Lawrence Rivier - Quebec - Montreal - Ottawa - Toronto per trein en cruise

Ontdek de wereld van de vroege kolonisten tijdens deze cruise en treinreis door de oostelijke provincies van Canada. Maak kennis met Boston en het charmante Bar Harbor en Acadia National Park aan de kust van New England. Uw cruiseschip brengt u naar het stijlvolle Halifax en het historische Sydney op Nova Scotia en naar de geboorteplaats van het huidige Canada, Charlottetown op Prince Edward Island. De machtige St. Lawrence Seaway is de levensader voor het Franstalige Quebec City en Montreal. De trein brengt u naar de hoofdstad Ottawa en het zakencentrum Toronto.

» Eastern Canada Rail & Cruise

Vacations by Rail: Fall Colors of New England, Quebec & Montreal

Boston - Vermont - Quebec - Montreal - Acadia NP - Rockport - Boston per trein en bus (begeleide groepsreis)

In herfsttooi gehulde bossen, schilderachtige excursies per trein en gerenommeerde hotels vormen de aantrekkelijke ingrediŽnten van deze begeleide ontdekkingsreis door het kleurrijke herfstlandschap van New England en Frans-Canada. Het najaar is zonder twijfel de mooiste tijd van het jaar om met dit historische stukje Noord-Amerika kennis te maken. Vanuit Boston voeren historische treinen u door de White Mountains van New Hampshire en het bos- en traditierijke Vermont. De trein van VIA Rail brengt u van het Olympische Montreal naar het ommuurde Quebec City, samen het aantrekkelijke Frans-Canadese duo van uw rondreis.

» Full colors of New England, Quebec & Montreal