CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Trans-Siberie Express in de Winter

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » De meest comfortabele trein in Rusland
» Alle cabins met privé-douche en toilet
» Twee prachtig ingerichte restauratie-
   rijtuigen 
LAND(EN)Rusland
 • Moskou-Vladivostok
 • Vladivostok-Moskou
 • Prijs&Vertrek
 • Extra info
Route
 Routekaart- Trans-Siberian-Express- Moskou-Vladivostok


TRANS-SIBERIË EXPRESS IN DE WINTER!

Onze reizen langs de Trans-Siberische route in de winter zijn een uitzonderlijke en unieke ervaring. Reis mee met 's werelds grootste treinroute, de Trans-Siberische spoorlijn. Deze beroemde spoorlijn loopt als een stalen lint door het landschap van Moskou naar Vladivostok via de Oeral, over de prachtige Russische steppe en langs de oever van ' s werelds grootste zoetwatermeer, het Baikal- meer. Een afstand van 11.000 kilometer en 8 tijdzones.

Een treinreis met vele hoogtepunten zoals bezoeken aan de steden Jekaterinburg, Irkutsk, Vladmir en Suzdal. Natuurlijk wordt er ook gestopt bij het prachtig bevroren Baikalmeer dat u per hovercraft gaat verkennen. Hier krijgt u de gelegenheid om te ijsvissen, een tocht maken per hondenslee of sneeuwscooter.

Koud zult u het niet krijgen. In de trein is het heerlijk warm en voor de excursies buiten de trein krijgt u speciale mutsen, handschoenen en traditionele laarzen.

Dag 1
Amsterdam-Moskou
s Ochtends vertrek per KLM van Amsterdam naar Moskou. Bij aankomst wordt u opgewacht voor de transfer naar het 5-sterrenhotel Ritz Carlton in het hart van Moskou waar u 1 nacht logeert. ’s Avonds maakt u kennis met uw medereizigers tijdens een welkomstdiner in het hotel.
Dag 2
Moskou
Vandaag maakt u een stadstour in Moskou waarbij o.a. het Rode Plein met de Basilius-kathedraal en het Kremlin met de Treasury worden bezocht. U kunt ook kiezen voor een alternatieve excursie, bijvoorbeeld een bezoek aan de Tretyakov Gallerie (Nationaal Museum voor Fijne Kunsten). In de namiddag gaat u aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express. Neem de tijd om u te installeren in uw comfortabele compartiment. Daarna gaat u aan tafel voor het diner in één van de twee prachtig ingerichte restaurantrijtuigen.
Dag 3
Vladimir & Suzdal

Vandaag bezoekt u de historische steden Vladimir en Suzdal. De stad Vladimir, opgericht in 990, is één van de oudste gemeenschappen van Rusland en staat op de UNESCO World Heritage lijst. Uw excursie begint bij de Uspensky kathedraal, gebouwd tussen de twaalfde en vijftiende eeuw en tevens één van de belangrijkste en mooiste kathedralen van Rusland. Hier zijn veel prominente Russische tsaren gekroond.

De stad Suzdal is een perfect bewaard gebleven ommuurde Russische stad, opgericht in 1024. Hier bezoekt u het sfeervolle St Euthymius klooster. Luister en geniet van het mannenkoor dat speciaal voor u optreedt.

Dag 4
Yekaterinburg
Na passage van de grens tussen Europa en Azië aankomst in Jekaterinburg, hoofdstad van de Oeral. Tijdens de stadsexcursie bezoekt u onder andere de plek waar de laatste tsaar en zijn gezin geëxecuteerd werden en waar heden ten dage een kerk staat, als herinnering aan deze Russische Koninklijke familie.
Dag 5
Novosibirsk

Vandaag bezoekt u Novosibirsk, een moderne Sovjet-stad waar u het beroemde Operagebouw en het Lenin-plein zult bezoeken en een wandeling maakt langs de rivier Ob, die van bron tot monding in de Noordelijke IJszee ca. 5000 km lang is.

Als alternatief kunt u ook kiezen voor een bezoek aan het Spoorwegmuseum.

Dag 6
Aan boord
Terwijl de Golden Eagle zijn weg vervolgt door het Sayan-gebergte, kunt u zich ontspannen en genieten van de steeds wisselende, besneeuwde landschappen. .
Dag 7
Irkutsk
’s morgens aankomst in Irkutsk, het “Parijs van Siberië”. Onze stadstour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. U ziet klassieke architectuur en veel houten gebouwen. Ook wordt voor u een privé-concert gegeven in het Decembrist House, een museum dat is opgedragen ter nagedachtenis aan de verbannen aristocraten. Zij waren gedwongen te verhuizen naar deze destijds verlaten plek na een mislukte revolutie in 1825. Deze intellectuelen worden geëerd omdat ze in Siberië cultuur hebben gebracht.
Als alternatief kunt u kiezen voor een bezoek aan een traditionele Russische Banya (Sauna).
Dag 8
Baikal-meer
Een hoogtepunt tijdens uw reis. De trein volgt het spectaculaire spoortraject langs de oevers van het Baikalmeer door tunnels en over kliffen. Het bevroren meer en de besneeuwde bergtoppen vormen een onvergetelijke decor. Per hovercraft maakt u een prachtige tocht over het bevroren meer, totdat u aankomt op de plek waar u naar het ijsvissen kunt kijken. Geniet vervolgens van een spectaculaire tocht per hondenslee of sneeuwscooter. Aan het eind van de excursie kunt u genieten van de vers gevangen en gerookte vis in het mobiele ‘’Rookhuis’’.
Dag 9
Ulan Ude
In de ochtend aankomst in Ulan Ude, hoofdstad van de semi-autonome republiek Boerjatië. Per touringcar reist u naar een dorp van de Old Believers. Hier leert u meer over de lokale cultuur en geschiedenis van dit unieke volk. U wordt onthaald met een traditionele maaltijd en u kunt genieten van een optreden, verzorgd door plaatselijke dansers en muzikanten.
Dag 10
Ulaan Baatar, Mongolie
Ons Trans-Siberische avontuur neemt u mee naar Mongolië, waar u Ulaan Baatar bezoekt, de hoofdstad van Mongolië, ooit het centrum van een enorm rijk onder leiding van Genghis Khan. Mongolië is beroemd om zijn eindeloze groene steppes, grazend vee en nomadische Gers (Yurts) verspreid over het hele platteland.

De excursie begint bij het Gandan Klooster, één van de belangrijkste Boeddhistische kloosters van het land met een gemeenschap van meer dan 500 monniken. De volledige naam van het klooster is ‘Gandantegchinlen’. Dit betekent; de grote plaats van complete vreugde. Op het Sukhbaatar plein vindt u het monument van Genghis Khan, ongetwijfeld de meest gevreesde en vereerde Mongoolse heerser. In het National Museum leert u meer over de intrigerende geschiedenis van het land. Ook is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een traditionele Gers en een nomadische familie.
Dag 11-13
Aan boord
Het laatste deel van de reis brengt u door aan boord van de trein. Onderweg hoeft u zich niet te vervelen. Laat de uitgestrekte landschappen van Oost-Siberië op u inwerken, geniet van een drankje in het barrijtuig of woon één van de lessen of lezingen bij die op het programma staan. Op uw reis in het stroomgebied van de rivieren Shilka en Amoer bent u nooit ver van de grens met China. Dit is het meest afgelegen deel van Siberië, waar de bodem het hele jaar bevroren blijft (permafrost). Vanwege de reusachtige afstanden en de geografische en klimatologische omstandigheden is het een gebied waar de mens slechts met moeite kan overleven. Tijdens de laatste dag aan boord bevindt u zich ten noorden van Seoul, Darwin en Osaka. Ter hoogte van Chabarovsk, waar ue de Amoer-rivier kruist, bereiktu het meest oostelijke punt van uw reis. Afscheidsdiner aan boord.
Dag 14
Vladivostok
's Ochtends aankomst in Vladivostok, eindpunt van de Trans-Siberische spoorlijn na een reis van ruim 10.600 km. Tijdens de stadsexcursie bezoekt u de voornaamste militaire installaties van deze lange tijd “verboden” Russische stad. Transfer naar Hotel Hyundai voor het diner en 1 nacht verblijf. Deze avond neemt u afscheid van uw medereizigers.
Dag 15
Vladivostok-Amsterdam
In de loop van de ochtend volgt de transfer naar de luchthaven. Rond 14.00 uur vliegt u met Aeroflot naar Moskou en aansluitend met KLM naar Amsterdam. Vanwege het tijdsverschil arriveert u nog dezelfde avond op Schiphol.
Route
Routekaart- Moskou-Vladivostok

 

TRANS-SIBERIË IN DE WINTER!

Onze reizen langs de Trans-Siberische route in de winter zijn een uitzonderlijke en unieke ervaring. Reis mee met 's werelds grootste treinroute, de Trans-Siberische spoorlijn. Deze beroemde spoorlijn loopt als een stalen lint door het landschap van Moskou naar Vladivostok via de Oeral, over de prachtige Russische steppe en langs de oever van ' s werelds grootste zoetwatermeer, het Baikal- meer. Een afstand van 11.000 kilometer en 8 tijdzones.

Een treinreis met vele hoogtepunten zoals bezoeken aan de steden Jekaterinburg, Irkutsk, Vladmir en Suzdal. Natuurlijk wordt er ook gestopt bij het prachtig bevroren Baikalmeer dat u per hovercraft gaat verkennen. Hier krijgt u de gelegenheid om te ijsvissen, een tocht maken per hondenslee of sneeuwscooter.

Koud zult u het niet krijgen. In de trein is het heerlijk warm en voor de excursies buiten de trein krijgt u speciale mutsen, handschoenen en traditionele laarzen.

Dag 1
Amsterdam-Moskou-Vladisvostok
Vlucht van Amsterdam via Moskou naar Vladivostok. U vliegt met KLM en Aeroflot. Na aankomst op de luchthaven ontvangst en transfer naar Hotel Hyundai, waar u de komende nacht logeert. Tijdens de welkomstcocktail en het diner in een restaurant in de stad maakt u kennis met de medepassagiers van dit 15-daagse avontuur.
Dag 2
Vladivostok
Tijdens de stadstour maakt u kennis met de belangrijkste militaire bezienswaardigheden van deze destijds ‘gesloten’ stad, inclusief een rondleiding aan boord van een gerestaureerde onderzeeër. In de namiddag gaat u aan boord van onze privé-trein; de Golden Eagle Trans-Siberian Express. Alvorens te gaan dineren, heeft u de tijd om u rustig te installeren in uw comfortabele coupé.
Dag 3
Chabarovsk
Op 25 kilometer van de grens met China ligt, aan de oevers van de rivier de Amoer, de plaats Chabarovsk. Chabarovsk werd opgericht als een militaire post in 1858. De regio werd vele eeuwen bewoond door verschillende inheemse Oosterse volkeren. Tegenwoordig is het een drukke stad.
U bezoekt o.a. het gedenkteken aan Yerofey Pavlovich Khabarov, de ontdekkingsreiziger waar de stad zijn naam aan te danken heeft, en het indrukwekkende Tweede Wereldoorlog Monument ter nagedachtenis aan de gevallen soldaten. Het regionale museum, vertelt over de lokale geschiedenis en beschikt over een rijke collectie kunstvoorwerpen.
Dag 4-5
Aan boord
Een hele dag in de trein. Volop gelegenheid om te genieten van het comfort, de ruimte en de service aan boord. Ook is het mogelijk om een lezing bij te wonen of mee te doen met de Russische les.
Dag 6
Ulaan Baatar
Onze Trans-Siberische avontuur neemt u mee naar Mongolië en waar u Ulaan Baatar bezoekt, de hoofdstad van Mongolië, ooit het centrum van een enorm rijk onder leiding van Genghis Khan. Mongolië is beroemd om zijn eindeloze groene steppes, grazend vee en nomadische Gers (Yurts) verspreid over het hele platteland.

De excursie begint bij het Gandan Klooster, één van de belangrijkste boeddhistische kloosters van het land met een gemeenschap van meer dan 500 monniken. De volledige naam van het klooster is ‘Gandantegchinlen’. Dit betekent; de grote plaats van complete vreugde. Op het Sukhbaatar plein vindt u het monument van Genghis Khan, ongetwijfeld de meest gevreesde en vereerde Mongoolse heerser. In het National Museum leert u meer over de intrigerende geschiedenis van het land. Ook is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een traditionele Gers en een nomadische familie.
Dag 7
Ulan Ude
Aankomst in Ulan Ude, hoofdstad van de semi-autonome republiek Boerjatië. Per bus reist u naar een dorp van de Old Believers. Hier leert u meer over de lokale cultuur en geschiedenis van dit unieke volk en wordt u onthaald met een traditionele maaltijd en kunt u genieten van een optreden, verzorgd door plaatselijke dansers en muzikanten.
Dag 8
Baikal-meer
Een hoogtepunt tijdens uw reis. U volgt het spectaculaire spoortraject langs de oevers van het Baikalmeer door tunnels en over kliffen. Het bevroren meer en de besneeuwde bergtoppen vormen een onvergetelijke decor. Per hovercraft maakt u een prachtige tocht over het bevroren meer, totdat u aankomt op de plek waar u naar het ijsvissen kunt kijken. Geniet vervolgens van een spectaculaire tocht per hondenslee of sneeuwscooter. Aan het eind van de excursie kunt u genieten van de vers gevangen en gerookt vis in het mobiele ‘’Rookhuis’’.
Dag 9
Irkutsk
’s morgens aankomst in Irkutsk, het “Parijs van Siberië”. Uw stadstour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. U zult genieten van de klassieke architectuur met de vele houten gebouwen. Ook bent u uitgenodigd een privé-concert bij te wonen in het Decembrist House, een museum dat is opgedragen ter nagedachtenis aan de verbannen aristocraten, die gedwongen waren te verhuizen naar deze destijds verlaten plek na een mislukte revolutie in 1825. Deze intellectuelen worden geëerd vanwege het feit dat ze in Siberië de cultuur geïntroduceerd hebben. Als alternatief kunt u een bezoek brengen aan een traditionele Russische Banya (sauna).
Dag 10
Aan boord
Een hele dag in de trein. Ter hoogte van Krasnoyarsk bevinden we ons ten noorden van Myanmar, Thailand en Maleisië.
Dag 11
Novosibirsk
Vandaag bezoekt uiNovosibirsk, een moderne Sovjet-stad waar u het beroemde Operagebouw en het Lenin-plein zult bezoeken en een wandeling maakt langs de rivier Ob, die van bron tot monding in de Noordelijke IJszee ca. 5000 km lang is. Als alternatief kunt u kiezen voor een bezoek aan het Spoorwegmuseum.
Dag 12
Yekaterinburg
Yekaterinburg, laatste stad in Azië en hoofdstad van de Oeral. U bezoekt de plek waar de laatste tsaar en zijn gezin geëxecuteerd werden en het Mineralogisch Museum. Kort na het vertrek passeert u de grens tussen Azië en Europa.
Dag 13
Vladimir & Suzdal
Vandaag bezoekt u de historische steden Vladimir en Suzdal. De stad Vladimir, opgericht in 990, is één van de oudste gemeenschappen van Rusland en staat op de UNESCO World Heritage lijst. Uw excursie begint bij de Uspensky kathedraal, gebouwd tussen de twaalfde en vijftiende eeuw en tevens één van de belangrijkste en mooiste kathedralen van Rusland. Hier zijn veel prominente Russische tsaren gekroond. 


De stad Suzdal is een perfect bewaard gebleven ommuurde Russische stad, opgericht in 1024. Hier bezoekt u het sfeervolle St Euthymius klooster. Luister en geniet van het mannenkoor dat speciaal voor u optreedt. 

Dag 14
Moskou
 
’s Ochtends aankomst in Moskou. Dagexcursie langs hoogtepunten van deze bruisende stad incl. Rode Plein en Kremlin. Transfer naar een 5-sterrenhotel Ritz Carlton, waar u 1 nacht logeert.
Dag 15
Moskou-Amsterdam
Na het ontbijt is er tijd om Moskou op eigen gelegenheid te verkennen. Daarna transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht met KLM naar Amsterdam.
 Reisduur: 15 dagen / 14 nachten

De route is gelijk aan de route van de Trans Siberian Express, echter, de trein stopt niet in Kazan maar in Vladimir en Suzdal. 
 
Vertrekmaand 2017 Datum
Februari (Moskou - Vladivostok) 21
Maart (Vladivostok - Moskou) 5
 

PRIJZEN WINTER WONDERLAND 2017
exclusief vluchten
Moskou - 
Vladivostok
 
Vladivostok -
Moskou
 
21 feb 5 maart

Silver Class

2-pers. comp. € 14.195 € 14.195
1-pers. comp. € 20.995 € 20.995

Gold Class

2-pers. comp. € 17.495 € 17.495
1-pers. comp. € 25.595 € 25.595

Imperial Suite

2-pers. comp. € 27.695 € 27.695
1-pers. comp. op aanvraag op aanvraag       
PRIJZEN WINTER WONDERLAND 2017
inclusief vluchten
Moskou - 
Vladivostok
 
Vladivostok -
Moskou
 
21 feb 5 maart

Silver Class

2-pers. comp. € 14.940 € 14.940
1-pers. comp. € 21.740 € 21.740

Gold Class

2-pers. comp. € 18.240 € 18.240
1-pers. comp. € 26.340 € 26.340

Imperial Suite

2-pers. comp. € 28.440 € 28.440
1-pers. comp. Op aanvraag Op aanvraag

    
Toeslag KLM Business Class retour op aanvraag.        
 
In het programma opgenomen overnachtingen (Moskou-Vladivostok):
 • 1 nacht in het luxe 5-sterren Ritz Carlton hotel (of gelijkwaardig) in het centrum van Moskou
 • 12 nachten aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express
 • 1 nachten in het comfortabele Hotel Hyundai (of gelijkwaardig) in Vladivostok. 
In het programma opgenomen overnachtingen (Vladivostok - Moskou):
 • 1 nachten in het comfortabele Hotel Hyundai (of gelijkwaardig) in Vladivostok.
 • 12 nachten aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express
 • 1 nacht in het luxe 5-sterren Ritz Carlton hotel (of gelijkwaardig) in het centrum van Moskou
 
Inbegrepen in de reissom: 
 • Vluchten Amsterdam - Moskou v.v. per KLM en Moskou - Vladivostok met Aeroflot in economy class* inclusief huidige luchthavenbelasting, tenzij anders vermeld.
 • Accommodatie aan boord van de trein.
 • Hotelaccommodatie volgens programma.
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld.
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma.
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen.
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies.
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein.
 • Alle fooien.
 • Bagageservice in de hotels en op de stations.
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket.
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis.

*   tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.
** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden zoals Moskou kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.
 
 

Niet inbegrepen in de reissom:

 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis.
 • Drankjes in het barrijtuig.
 • Kosten van visa en lokale vertrekbelastingen op luchthaven.
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht).  

 

Reisvoorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden:
 
Betaling: 
 • bij boeking dient een aanbetaling van 20% van de totale reissom te worden voldaan. 
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan. 
Annuleringskosten:
 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (20% van de reissom);
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Trans-Siberian ExpressDe onthulling van de Golden Eagle Trans-Siberian Express luidde in 2007 een nieuw tijdperk van luxe reizen in. Reizen aan boord van deze privé-trein staat synoniem aan de meest comfortabele wijze van reizen over de Trans-Siberische spoorlijn, 's werelds beroemdste treintraject. 

De Golden Eagle Trans-Siberian Express kan maximaal circa 100 passagiers herbergen en beschikt over slaaprijtuigen, een barrijtuig en enkele restauratierijtuigen waar driemaal per dag de maaltijden worden geserveerd. De slaaprijtuigen hebben 3 types privé-compartimenten: Gold Class en Silver Class compartimenten met allen een privé-badkamer. Wilt u nog meer luxe, dan kiest u voor de Imperial Class met nog ruimere compartimenten in de meeste plaatsen de mogelijkheid voor excursies met privé auto en chauffeur. 
  
Bijzonder sfeervol zijn ook de twee prachtig ingerichte restauratierijtuigen. Hier worden dagelijks demaaltijden geserveerd die door de chef-kok worden bereid met verse lokale ingrediënten. De gerechten worden begeleid door wijnen en natuurijk wodka. het sociale hart van de trein wordt gevormd door het barrijtuig. Een mooie plaats om te ontspannen en uw reiservaringen uit te wisselen met de medepassagiers.  Trans-Siberian-Express-trein- interior             Trans-Siberian-Express-restaurant

Ritz Carlton Hotel, Moskou *****


Het 5 sterren Ritz Carlton Hotel is prachtig gelegen in het centrum van Moskou, en op loopafstand van het Rode Plein, het Kremlin en het Bolshoi Theater. Dit historische hotel biedt ruime en luxe ingerichte hotelkamers. De O2 Lounge en het stijlvolle dakterras bieden een panoramisch uitzicht over het Rode Plein en Kremlin. Het hotel beschikt over een spa met 14 behandelkamers, een uitgebreide sauna, een schoonheidssalon, een zwembad en een fitnesscentrum. 

             

Hotel Hyuindai, Vladivostok **** 


Het 4-sterren Hotel Hyundai is gelegen in het hart van de stad. Alle belangrijke bezienswaardigheden zoals musea en winkelcentra zijn op loopafstand. Het hotel beschikt over 155 comfortabel ingerichte kamers. Niet-rokers kamers zijn beschikbaar op aanvraag. Het Haekeumkang Korean Restaurant, gelegen op de eerste verdieping, is één van de beste Koreaanse restaurants in de stad.


Hotel_Hyuindai_Vladivostok             Hotel_Hyuindai_VladivostokReisdocumenten

U dient te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog  minimaal 6 maanden geldig is. Voor een aantal reizen dient u  te beschikken over geldige visa voor de betreffende landen die  u bezoekt. Voor de Zijderoute heeft u b.v. vijf verschillende visa  nodig. Incento is u graag behulpzaam bij het verkrijgen van de  voertaal tijdens de reizen is Engels.


Gezondheid

Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kun-nen informeren.


Voorbehoud

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure.Deskundig reisadvies


U bent te allen tijde welkom op ons kantoor in Bussum voor informatie en advies. Wij spreken uit eigen ervaring! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. U heeft dan de garantie dat we voldoende tijd vrij kunnen maken om uw wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden.Persoonlijke headsets

Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg.Bespaar als alleenreizende. Betaal geen toeslag voor alleengebruik; als u bij boeking aan-geeft een tweepersoons cabin/accommodatie te willen delen, kijken wij of we aan deze wens kunnen voldoen. Vanzelfsprekend gaan we hierbij uit van een mede-alleenreizende van hetzelfde geslacht. Indien deze mogelijkheid er niet is, dan heeft u de accommodatie voor alleengebruik en rekenen wij geen toeslag.

Print en bewaar deze reis
Print versie

Overzicht treinen
Golden Eagle Trans-Siberian Express
Digitale brochure
Golden Eagle Luxury Trains