CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Golden Eagle Trans-Siberian Express

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Treinreis per Golden Eagle Trans-
   Siberian Express
» Compartiment met privé faciliteiten
» Vele excursies onderweg
REISPROGRAMMA15 dagen LAND(EN) Rusland
 • Moskou-Vladivostok
 • Vladivostok-Moskou
 • Prijs&Vertrek
 • Extra Info
Route

De Trans-Siberië spoorlijn is zonder twijfel ’s werelds meest beroemde en aansprekende treintraject. Het spoor slingert als een ijzeren lint van Moskou, door de Oeral, over de uitgestrekte Russische steppen en langs de oevers van het Baikal-meer, het grootste zoet -watermeer ter wereld. Aan het eind van uw reis heeft u 8 tijdzones doorkruist en meer dan 9000 km afgelegd, een kwart van de aardomtrek. Stap aan boord van onze privé-trein - de Golden Eagle Trans-Siberian Express, de meest luxe trein op het Russische spoorwegnet - en ontdek Rusland en naburige landen tijdens één van onze all-inclusive treinreizen.

 

Dag 1
Amsterdam - Moskou
‘s Ochtends vertrek per KLM van Amsterdam naar Moskou. Bij aankomst wordt u opgewacht voor de transfer naar het 5-sterrenhotel Marriott Aurora waar u 1 nacht logeert. ’s Avonds maakt u kennis met uw medereizigers tijdens een welkomstdiner in het hotel.
Dag 2
Moskou
Vandaag maakt u een stadstour in Moskou waarbij o.a. het Rode Plein met de Basilius-kathedraal en het Kremlin met de Treasury worden bezocht. U kunt ook kiezen voor een alternatieve excursie, bijvoorbeeld een bezoek aan de Tretyakov Gallerie (Nationaal Museum voor Fijne Kunsten). In de namiddag gaat u aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express. Neem de tijd om u te installeren in uw comfortabele compartiment. Daarna gaat u aan tafel voor het diner in een van de twee prachtig ingerichte restaurantrijtuigen.
Dag 3
Kazan
Na het ontbijt aankomst in Kazan, pittoreske hoofdstad van de deelrepubliek Tatarstan, gelegen aan de Wolga. Hoogtepunt vandaag is een bezoek aan het Kremlin Fort dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. We verkennen de eeuwenoude citadel, de prachtige moskee en de kathedraal met zijn uivormige torens. Na afloop keert u terug in de trein die vervolgens koers zet richting Jekaterinburg. Diner aan boord.
Dag 4
Jekaterinburg
Na passage van de grens tussen Europa en Azië aankomst in Jekaterinburg, hoofdstad van de Oeral. Tijdens de stadsexcursie bezoekt u onder andere de plek waar de laatste tsaar en zijn gezin geëxecuteerd werden en waar heden ten dage een kerk staat, als herinnering aan deze Russische Koninklijke familie.
Dag 5
Novosibirsk
Vandaag verblijven we in Novosibirsk, een moderne Sovjet-stad waar we het beroemde Operagebouw en het Lenin-plein zullen bezoeken en een wandeling maken langs de rivier Ob, die van bron tot monding in de Noordelijke IJszee ca. 5000 km lang is.
Dag 6
Aan boord
Terwijl de Golden Eagle zijn weg vervolgt door het Sayan-gebergte, kunt u zich ontspannen en genieten van de steeds wisselende landschappen. Ook kunt u een lezing of een les Russisch bijwonen in het barrijtuig.
Dag 7
Irkutsk
We komen ’s morgens aan in Irkutsk, het “Parijs van Siberië”. Onze stadstour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. U ziet klassieke architectuur en veel houten gebouwen. Ook wordt voor u een privé-concert gegeven in het Decembrist House, een museum dat is opgedragen ter nagedachtenis aan de verbannen aristocraten. Zij waren gedwongen te verhuizen naar deze destijds verlaten plek na een mislukte revolutie in 1825. Deze intellectuelen worden geëerd omdat ze in Siberië cultuur hebben gebracht.
Dag 8
Baikal-Meer
Een hoogtepunt tijdens uw reis. We volgen een specaculaire spoortraject langs de oevers het van Baikal-meer door door tunnels en over kliffen. Het Baikalmeer is het grootste zoetwatermeer ter wereld. Het landschap is overweldigend en de met sneeuw bedekte bergtoppen vormen een schitterend decor. Onderweg stoppen we voor een barbecuelunch aan de oever van het meer. ’s Middags bezoeken we Listvyanka, een klein dorpje gelegen aan de voet van de omringende heuvels.
Dag 9
Ulan Ude
In de ochtend aankomst in Ulan Ude, hoofdstad van de semi-autonome republiek Boerjatië. Een fascinerende variatie van mensen en gezichten begroeten ons als we door deze streek rijden. Per touringcar reizen we naar een dorp van de Old Believers. Hier leren we meer over de lokale cultuur en geschiedenis van dit unieke volk. We worden onthaald op een traditionele maaltijd en genieten van een optreden verzorgd door plaatselijke dansers en muzikanten.
Dag 10
Ulaan Baatar
Uw Trans-Siberische avontuur neemt u mee naar Mongolië en waar u Ulaan Baatar bezoekt, de hoofdstad van Mongolië, ooit het centrum van een enorm rijk onder leiding van Genghis Khan. Mongolië is beroemd om zijn eindeloze groene steppes, grazend vee en nomadische Gers (Yurts) verspreid over het hele platteland.
De excursie begint bij het Gandan Klooster, één van de belangrijkste boeddhistische kloosters van het land met een gemeenschap van meer dan 500 monniken. De volledige naam van het klooster is ‘Gandantegchinlen’. Dit betekent; de grote plaats van complete vreugde. Op het Sukhbaatar plein vindt u het monument van Genghis Khan, ongetwijfeld de meest gevreesde en vereerde Mongoolse heerser. In het National Museum leert u meer over de intrigerende geschiedenis van het land. Ook is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een traditionele Gers en een nomadische familie.
Het Freedom Choice programma biedt u ook de optie om in de stad te blijven. Na het Gandan klooster en het Sukhbaatar plein bezoekt u het Museum, waar u meer te weten komt over de intrigerende geschiedenis van Mongolië. Tevens staat er een bezoek aan het Bogd Khan Winter Palace Museum op het programma. Dit was de winterresidentie van Bogd Khan, de laatste Mongoolse keizer, gebouwd tussen 1893 en 1903. Vervolgens heeft u nog wat vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen en te winkelen.

Tot slot wordt u uitgenodigd voor een optreden waarbij o.a. de traditionele Mongoolse keelzang ten gehore wordt gebracht.
Dag 11-13
Aan boord
Het laatste deel van de reis brengt u door aan boord van de trein. Onderweg hoeft u zich niet te vervelen. Laat de uitgestrekte landschappen van Oost-Siberië op u inwerken, geniet van een drankje in het barrijtuig of woon een van de lessen of lezingen bij die op het programma staan. Op onze reis in het stroomgebied van de rivieren Shilka en Amoer zijn we nooit ver van de grens met China. Dit is het meest afgelegen deel van Siberië waar de bodem het hele jaar bevroren blijft (permafrost). Vanwege de reusachtige afstanden en de geografische en klimatologische omstandigheden is het een gebied waar de mens slechts met moeite kan overleven. Tijdens de laatste dag aan boord bevinden we ons ten noorden van Seoul, Darwin en Osaka. Ter hoogte van Chabarovsk, waar we de Amoer-rivier kruisen, bereiken we het meest oostelijke punt van onze reis. Afscheidsdiner aan boord.
Dag 14
Vladivostok
’s Ochtends aankomst in Vladivostok, eindpunt van de Trans-Siberische spoorlijn na een reis van ruim 9.285 km. Tijdens de stadsexcursie bezoeken we de voornaamste militaire installaties van deze lange tijd “verboden” Russische stad. Transfer naar Hotel Hyundai voor het diner en 1 nacht verblijf. Deze avond neemt u afscheid van uw medereizigers.
Dag 15
Vladivostok - Moskou - Amsterdam
In de loop van de ochtend volgt de transfer naar de luchthaven. Rond 14.00 uur vliegt u met Aeroflot naar Moskou en aansluitend met KLM naar Amsterdam. Vanwege het tijdsverschil arriveert u nog dezelfde avond op Schiphol.
Route
De Trans-Siberië spoorlijn is zonder twijfel ’s werelds meest beroemde en aansprekende treintraject. Het spoor slingert als een ijzeren lint van Moskou, door de Oeral, over de uitgestrekte Russische steppen en langs de oevers van het Baikal-meer, het grootste zoet -watermeer ter wereld. Aan het eind van uw reis heeft u 8 tijdzones doorkruist en meer dan 9000 km afgelegd, een kwart van de aardomtrek. Stap aan boord van onze privé-trein - de Golden Eagle Trans-Siberian Express, de meest luxe trein op het Russische spoorwegnet - en ontdek Rusland en naburige landen tijdens één van onze all-inclusive treinreizen.


Dag 1
Amsterdam - Moskou - Vladivostok
Vlucht van Amsterdam via Moskou naar Vladivostok. U vliegt met KLM en Aeroflot. Na aankomst op de luchthaven ontvangst en transfer naar Hotel Hyundai waar u de komende nacht logeert. Tijdens de welkomstcocktail en het diner in een restaurant in de stad maakt u kennis met de medepassagiers van dit 15-daagse avontuur.
Dag 2
Vladivostok
Tijdens de stadstour maakt u kennis met de belangrijkste militaire bezienswaardigheden van deze destijds ‘gesloten’ stad, inclusief een rondleiding aan boord van een gerestaureerde onderzeeër. In de namiddag gaan we aan boord van onze privé-trein; de Golden Eagle Trans-Siberian Express. Alvorens te gaan dineren, heeft u de tijd om u rustig te installeren in uw comfortabele coupé.
Dag 3
Chabarovsk
Op 25 kilometer van de grens met China ligt, aan de oevers van de rivier de Amoer, de plaats Chabarovsk. Chabarovsk werd opgericht als een militaire post in 1858. De regio werd vele eeuwen bewoont door verschillende inheemse Oosterse volkeren. Tegenwoordig is het een drukke stad.
U bezoekt o.a. het gedenkteken aan Yerofey Pavlovich Khabarov, de ontdekkingsreiziger waar de stad zijn naam aan te danken heeft en het indrukwekkende Tweede Wereldoorlog Monument ter nagedachtenis aan de gevallen soldaten. Het regionale museum, vertelt over de lokale geschiedenis en beschikt over een rijke collectie kunstvoorwerpen.
Dag 4
Aan boord
Een hele dag in de trein. Volop gelegenheid om te genieten van het comfort, de ruimte en de service aan boord.
Dag 5
Ulan Ude
Aankomst in Ulan Ude, hoofdstad van de semi-autonome republiek Boerjatië. Een fascinerende variatie van mensen en gezichten begroeten ons als we door deze streek rijden. Per bus reizen we naar een dorp van de Old Believers. Hier leren we meer over de lokale cultuur en geschiedenis van dit unieke volk en worden we onthaald op een traditionele maaltijd en genieten van een optreden verzorgd door plaatselijke dansers en muzikanten.
Dag 6
Ulaan Baatar
Uw Trans-Siberische avontuur neemt u mee naar Mongolië en waar u Ulaan Baatar bezoekt, de hoofdstad van Mongolië, ooit het centrum van een enorm rijk onder leiding van Genghis Khan. Mongolië is beroemd om zijn eindeloze groene steppes, grazend vee en nomadische Gers (Yurts) verspreid over het hele platteland.
De excursie begint bij het Gandan Klooster, één van de belangrijkste boeddhistische kloosters van het land met een gemeenschap van meer dan 500 monniken. De volledige naam van het klooster is ‘Gandantegchinlen’. Dit betekent; de grote plaats van complete vreugde. Op het Sukhbaatar plein vindt u het monument van Genghis Khan, ongetwijfeld de meest gevreesde en vereerde Mongoolse heerser. In het National Museum leert u meer over de intrigerende geschiedenis van het land. Ook is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een traditionele Gers en een nomadische familie.
Het Freedom Choice programma biedt u ook de optie om in de stad te blijven. Na het Gandan klooster en het Sukhbaatar plein bezoekt u het Museum, waar u meer te weten komt over de intrigerende geschiedenis van Mongolië. Tevens staat er een bezoek aan het Bogd Khan Winter Palace Museum op het programma. Dit was de winterresidentie van Bogd Khan, de laatste Mongoolse keizer, gebouwd tussen 1893 en 1903. Vervolgens heeft u nog wat vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen en te winkelen.

Tot slot wordt u uitgenodigd voor een optreden waarbij o.a. de traditionele Mongoolse keelzang ten gehore wordt gebracht.
Dag 7
Ulan Ude
De etnische en culturele diversiteit van Ulan Ude, de hoofdstad van de Buryat Republiek, biedt een uniek inzicht in haar erfgoed. Gedurende de rondleiding zal u de culturele diversiteit van de gastvrije lokale bevolking u zeker opvallen. Tijdens het bezoek aan het dorpje van de Old Believers krijgt u de kans om de cultuur, lokale tradities en de geschiedenis van deze religieuze mensen beter te leren kennen. Tevens wordt u getrakteerd op een folkloristisch concert.
Dag 8
Baikal-Meer
Vandaag vormt een van de vele hoogtepunten van uw reis; we volgen onze spectaculaire tocht door tunnels en over kliffen langs de kust het van Baikal-meer, het grootste zoetwatermeer ter wereld. Het landschap is overweldigend en de met sneeuw bedekte bergtoppen vormen het perfecte decor voor dit immense meer. Onderweg stoppen we voor een barbecuelunch op de oever. ’s Middags bezoeken we Listvyanka, een klein dorpje gelegen aan de voet van de omringende heuvels.
Dag 9
Irkutsk
We komen ’s morgens aan in Irkutsk, het “Parijs van Siberië”. Onze stadstour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. U zult genieten van de klassieke architectuur met de vele houten gebouwen. Ook zijn we uitgenodigd een privé-concert bij te wonen in het Decembrist House, een museum dat is opgedragen ter nagedachtenis aan de verbannen aristocraten, die gedwongen waren te verhuizen naar deze destijds verlaten plek na een mislukte revolutie in 1825. Deze intellectuelen worden geëerd vanwege het feit dat ze in Siberië de cultuur geïntroduceerd hebben.
Dag 10
Aan boord
Een hele dag in de trein. Ter hoogte van Krasnoyarsk bevinden we ons ten noorden van Myanmar, Thailand en Maleisië.
Dag 11
Novosibirsk
Vandaag verblijven we in Novosibirsk, een moderne Sovjet-stad waar we het beroemde Operagebouw en het Lenin-plein zullen bezoeken en een wandeling maken langs de rivier Ob, die van bron tot monding in de Noordelijke IJszee ca. 5000 km lang is.
Dag 12
Jekaterinburg
Jekaterinburg, laatste stad in Azië en hoofdstad van de Oeral. We bezoeken de plek waar de laatste tsaar en zijn gezin geëxecuteerd werden en het Mineralogisch Museum. Kort na het vertrek passeren we de grens tussen Azië en Europa.
Dag 13
Kazan
Na aankomst in de morgen, heeft u de gehele dag de tijd om Kazan te bezoeken, de pittoreske hoofdstad van Tatarstan aan de Wolga. Een van de hoogtepunten vandaag is een bezoek aan het Kremlin-fort, als cultureel erfgoed opgenomen op de Unesco-lijst, bestaande uit een adembenemend mozaïek en een Russisch Orthodoxe kathedraal. Na het diner aan boord van de trein, kunt u onder genot van het pianospel van een lokale pianist een drankje drinken in het barrijtuig.
Dag 14
Moskou
’s Ochtends aankomst in Moskou. Dagexcursie langs hoogtepunten van deze bruisende stad incl. Rode Plein en Kremlin. Transfer naar een 5-sterrenhotel waar u 1 nacht logeert. Afscheidsdiner en receptie in de St.Basilius-kathedraal.
Dag 15
Moskou - Amsterdam
Na het ontbijt is er tijd om Moskou op eigen gelegenheid te verkennen. Daarna transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht met KLM naar Amsterdam.
Reisduur: 15 dagen / 14 nachten

Vertrekmaand 2017 Moskou - Vladivostok Vladivostok - Moskou
Mei 6 19
Juni 4 17
Juli 23 -
Augustus 20 5
September - 2

 

 

PRIJZEN TRANS-SIBERIE EXPRESS 2017
exclusief vluchten
Moskou - 
Vladivostok
 
Vladivostok -
Moskou
 
6 mei 4 juni, 23 juli
20 aug
19 mei 17 juni, 5 aug,
2 sept

Silver Class

2-pers. comp. € 14.195 € 15.195 € 14.195 € 15.195
1-pers. comp. € 20.995 € 22.295 € 20.995 € 22.295

Gold Class

2-pers. comp. € 17.495 € 18.395 € 17.495 € 18.395
1-pers. comp. € 25.595 € 27.695 € 25.595 € 27.695

Imperial Suite

2-pers. comp. € 27.695 € 30.395 € 27.695 € 30.395
1-pers. comp. op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag

 
 

PRIJZEN TRANS-SIBERIE EXPRESS 2017
inclusief vluchten
Moskou - 
Vladivostok
 
Vladivostok -
Moskou
 
6 mei 4 juni, 23 juli
20 aug
19 mei 17 juni, 5 aug,
2sept

Silver Class

2-pers. comp. € 14.940 € 15.940 € 14.940 € 15.940
1-pers. comp. € 21.740 € 23.040 € 21.740 € 23.040

Gold Class

2-pers. comp. € 18.240 € 19.140 € 18.240 € 19.140
1-pers. comp. € 26.340 € 28.440 € 26.340 € 28.440

Imperial Suite

2-pers. comp. € 28.440 € 31.140 € 28.440 € 31.140
1-pers. comp. op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag

Toeslag KLM Business Class op aanvraag.
 
 
In het programma opgenomen overnachtingen (Moskou - Vladivostok):

 • 1 nacht in het luxe 5-sterren Marriott Royal Aurora hotel (of gelijkwaardig) in het centrum van Moskou
 • 12 nachten aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express
 • 1 nachten in het comfortabele Hotel Hyundai (of gelijkwaardig) in Vladivostok 
In het programma opgenomen overnachtingen (Vladivostok - Moskou):
 • 1 nachten in het comfortabele Hotel Hyundai (of gelijkwaardig) in Vladivostok 
 • 12 nachten aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express
 • 1 nacht in het luxe 5-sterren Marriott Royal Aurora hotel (of gelijkwaardig) in het centrum van Moskou

 

 

Inbegrepen in de reissom:

 • Vluchten van/naar Amsterdam per KLM in economy class* inclusief huidige luchthavenbelasting en brandstofheffingen, tenzij anders vermeld.
 • Accommodatie aan boord van de trein.
 • Hotelaccommodatie volgens programma.
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld.
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma.
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen.
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies.
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein.
 • Alle fooien.
 • Bagageservice in de hotels en op de stations.
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket.
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis.

*   tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij
    tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.
** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden zoals Moskou en Beijing kunt u   
    tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of
    Choice'. Wij informeren u graag nader.


Niet inbegrepen in de reissom:

 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis.
 • Drankjes in het barrijtuig.
 • Kosten van visa en lokale vertrekbelastingen op luchthaven.
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht).  

 
 
Reisvoorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden:
 
Betaling: 
 • bij boeking dient een aanbetaling van 20% van de totale reissom te worden voldaan. 
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan. 
Annuleringskosten:
 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (20% van de reissom);
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.
 


Trans-Siberian ExpressDe onthulling van de Golden Eagle Trans-Siberian Express luidde in 2007 een nieuw tijdperk van luxe reizen in. Reizen aan boord van deze privé-trein staat synoniem aan de meest comfortabele wijze van reizen over de Trans-Siberische spoorlijn, 's werelds beroemdste treintraject. 

De Golden Eagle Trans-Siberian Express kan maximaal circa 100 passagiers herbergen en beschikt over slaaprijtuigen, een barrijtuig en enkele restauratierijtuigen waar driemaal per dag de maaltijden worden geserveerd. De slaaprijtuigen hebben 3 types privé-compartimenten: Gold Class en Silver Class compartimenten met allen een privé-badkamer. Wilt u nog meer luxe, dan kiest u voor de Imperial Class met nog ruimere compartimenten in de meeste plaatsen de mogelijkheid voor excursies met privé auto en chauffeur. 
  
Bijzonder sfeervol zijn ook de twee prachtig ingerichte restauratierijtuigen. Hier worden dagelijks demaaltijden geserveerd die door de chef-kok worden bereid met verse lokale ingrediënten. De gerechten worden begeleid door wijnen en natuurijk wodka. het sociale hart van de trein wordt gevormd door het barrijtuig. Een mooie plaats om te ontspannen en uw reiservaringen uit te wisselen met de medepassagiers.  Trans-Siberian-Express-trein- interior             Trans-Siberian-Express-restaurant

Hotel Aurora, Moskou *****


Het 5-sterren Marriott Royal Aurora Hotel ligt in het centrum van Moskou, op loopafstand van het wereldberoemde Rode Plein en het Bolshoi Theater. Het Marriott biedt een groots en stijlvol interieur. De exclusieve butlerservice voor elke kamer zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt en geeft een verblijf in dit hotel een extra luxueus accent. Verder beschikt het hotel over een goed uitgerust fitnesscentrum, een luxe spa met sauna en een zwembad. Het Polo Club Restaurant biedt een uitgebreide selectie van steaks en internationale wijnen en in het Aurora restaurant kunt u heerlijk à la carte lunchen en dineren. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in het Aurora restaurant.Hotel- Aurora-Moskou             Hotel-Aurora-Moskou

Hotel Hyundai, Vladivostok **** 


Het 4-sterren Hotel Hyundai is gelegen in het hart van de stad. Alle belangrijke bezienswaardigheden zoals musea en winkelcentra zijn op loopafstand. Het hotel beschikt over 155 comfortabel ingerichte kamers. Niet-rokers kamers zijn beschikbaar op aanvraag. Het Haekeumkang Korean Restaurant, gelegen op de eerste verdieping, is één van de beste Koreaanse restaurants in de stad.


Hotel_Hyuindai_Vladivostok             Hotel_Hyuindai_VladivostokPrint en bewaar deze reis
Print versie

Overzicht treinen
Golden Eagle Trans-Siberian Express
Digitale brochure
Golden Eagle Luxury Trains
Media librarymedia library - Golden Eagle Trans-Siberian Express