CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Treinen met Rail Australia

Indian Pacific

Australie (Sydney-Perth v.v.)
De Indian Pacific is zonder twijfel de meest beroemde en populaire van alle Australische treinen. AustraliŽrs noemen hem niet voor niets The Great Train.

The Ghan

Australie (Darwin - Alice Springs - Adelaide v.v.)
Bijna even beroemd als The Indian Pacific rijdt The Ghan van Adelaide naar Alice Springs in het ďrodeĒ hart van het Australische continent en v.v.

The Overland

Australie (Melbourne - Adelaide v.v.)
The Overland is een lange-afstandstrein van die AustraliŽís twee meest kosmopoliete steden Ė Melbourne en Adelaide - met elkaar verbindt.

The Spirit of Queensland

Brisbane - Cairns
Dit is een lange-afstandstrein van Queensland Rail die de verbinding onderhoudt tussen Brisbane, de hoofdstad van de staat, en het noordelijk gelegen Cairns, een afstand van 1681 kilometer.

Tilt Train

Australie (Brisbane - Cairns v.v. / Brisbane - Rockhampton v.v.)
Een van de meest innovatieve treinen van Australie. Twee keer per week rijdend tussen Brisbane en Cairns en zes keer per week tussen Brisbane en Rockhampton wordt de Tilt Train in snel tempo een van de meest populaire manieren om de kustlijn van Queensland te ontdekken.

XPLORER

Australie (Sydney - Canberra v.v.)
Op kortere afstanden zoals tussen Sydney en Canberra rijden de zgn. XPLORER-treinen van NSW TrainLink.

XPT

Australie (Sydney - Melbourne v.v. / Sydney - Brisbane v.v.)
XPTís zijn lange-afstandstreinen van NSW TrainLink die rijden op de trajecten Sydney-Melbourne v.v. (totale afstand 961 km, reisduur 10,5 uur) en Sydney-Brisbane v.v. (totale afstand 987 km, reisduur 14 uur).