CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Treinen in Zwitserland

Bernina Express

Zwitserland
Met de Bernina Express van de Rhätische Bahn maakt u een van de mooiste treinreizen van Europa. Deze trein, die is samengesteld uit moderne, zeer comfortabele panoramawagons in de eerste en tweede klasse, rijdt van Chur in ca. 3½ uur via St.Moritz dwars door de Zwitserse Alpen naar het Italiaanse Tirano. Behalve in Chur kunt u de reis ook in Davos beginnen.

Glacier Express

Zwitserland
Beleef de wereldberoemde Glacier Express. Deze legendarische trein, eveneens van de Rhätische Bahn, rijdt al sinds 1930 door het adembenemende berglandschap tussen St. Moritz/Davos en Zermatt.

Golden Pass

Zwitserland
Een gouden deel van Zwitserland ontdekt u met de Golden Pas-lijn: van Montreux aan het Meer van Genève naar Luzern in Centraal-Zwitserland of andersom.

Wilhelm Tell-Express

Zwitserland
Met de Wilhelm Tell Express combineert u een treinreis over de Gotthardbaan op stijlvolle wijze met een tocht per stoomradarboot op het Vierwoudstedenmeer.

Jungfrau Bahn

Zwitserland
De Jungfraubaan brengt u via de Eiger-gletsjer naar de Jungfraujoch en het hoogste treinstation van Europa op 3454 meter. Hier hebt u een schitterend uitzicht op de Aletschgletsjer, de langste gletsjer in de Alpen.

Gornergrat Bahn

Zwitserland
De Gornergrat Bahn, ook wel de Matterhorn Express genaamd, brengt u naar de top van de Gornergrat op 3089 meter hoogte

Chocolade trein

Zwitserland
Echt iets voor Zwitserland: een trein die genoemd is naar een wereldberoemd Zwitsers product, chocolade. Hij start in Montreux aan het Meer van Genève en brengt u omhoog naar Gruyères waar de heerlijke Cailler-chocolade gemaakt wordt en waar ook de fameuze Gruyèrekaas vandaan komt. U maakt de reis in historische pullmanwagons van rond 1915 of in moderne panoramarijtuigen.