CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Polen
  Spanje
  Zweden
  Terug naar: Europa
 

Alle treinreizen in Turkije

Balkan Explorer

Venetie - Trieste - Ljubljana - Zagreb - Sarajevo - Mostar - Dubrovnic - Belgrado - Skopje - Thessaloniki - Sofia - Plovdiv - Istanbul
Ontdekkingsreis door de bewogen geschiedenis van de Balkan aan boord van de comfortabele Golden Eagle Danube Express, die ons laat kennismaken met negen verschillende landen, oude culturen en fascinerende landschappen. Tussen het romantische VenetiŽ en de Ďpoort naar de OriŽntí, Istanbul ligt een schat aan boeiende steden met elk hun eigen verhaal. Treed in het Ďspoorí van Hunnen, Grieken, Romeinen, Ottomanen, Byzantijnen en Turken, die allen hun stempel drukten op het Balkanschiereiland.
12 dagen   |   Vanaf Ä 9.295,- p.p.

Istanbul - Venetie - OriŽnt Express

Istanbul - Boekarest - Boedapest - Venetie
Istanbul, het vroegere Constantinopel, was het eindpunt van de eerste reis van de OriŽnt Express in 1883. Beleef de glorietijd van het reizen op deze fantastische tocht van Istanbul naar Venetie.
6 dagen   |   Vanaf Ä 8.991,- p.p.

Parijs - Istanbul - OriŽnt Express

Parijs - Boedapest - Boekarest - Istanbul
Istanbul, het vroegere Constantinopel, was het eindpunt van de eerste reis van de OriŽnt Express in 1883. Volg het spoot van deze historische reis en bezoek een van de meest kosmopolitische steden ter wereld.
6 dagen   |   Vanaf Ä 8.991,- p.p.