CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Urumqi Private Train

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
 
 

De Urumqi Private Train rijdt op het Chinese traject van de Zijderoute-reis. 


Deze privé-trein is de meest comfortabele van het land. De maaltijden worden geserveerd in het ruime restaurantrijtuig van de trein. De chef serveert een Westers ontbijt en tijdens de lunch en het diner kunt u genieten van authentieke Chinese specialiteiten. Tijdens de maaltijden zijn softdrinks, thee, koffie en een selectie wijnen inbegrepen. In de gezellige bar ontmoet u uw medereizigers en luistert u naar live pianomuziek onder het genot van een drankje. 

 
Uw compartiment:

Aan boord van de Urumqi Private Train beschik u over een comfortabel compartiment met moderne faciliteiten. Deze zijn geschikt voor maximaal 2 personen. 
 
Heritage Class
Oppervlakte – 3,4 m2
Bed: 2 losse bedden van elk 1,90 x 0,60 m
Gezamelijke douche-, wastafel- en toiletfaciliteiten in elk rijtuig.
Handdoek, badjas en slippers
Thee, koffie en mineraalwater in het compartiment.

Diamond Class 
Oppervlakte - 6,9 m2
Bed: tweepersoonsbed 1,90 x 1,50 m of 1,90 x 1,35 m
En suite privé badkamer met douche, wastafel en toilet
Handdoek, badjas en slippers
Thee, koffie en mineraalwater in het compartimetn. 

* Gasten geboekt in de Imperial Class en Gold Class logeren in de Urumqi Private Train in een Diamond Class Compartiment. Gasten in de Silver Class logeren in deze trein in een Heritage Class Compartiment.
  


Alle reizen met deze trein

Zijderoute

Moskou - Beijing

De legendarische Zijderoute spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. Stap in de voetstappen van Marco Polo en leg zelf de ruim 11.225 km lange reis af die u voert langs karavaansteden, woestijnen en oases. De 21-daagse reis voert u van Moskou via Kazachstan, Uzbekistan, Turkmenistan en China naar eindbestemming Beijing. De reis kan ook in omgekeerde volgorde gemaakt worden.
Deze reis mag met recht een 'once in a lifetime' wereldreis genoemd worden. U legt de eeuwenoude Zijderoute af per comfortabele prive-trein van Moskou naar Beijing; in China is dit de Urumqi Pritave Train en in Rusland reist u aan boord van de comfortabele Golden Eagle Trans-Siberian Express. De Zijderoute is een van de langste routes ter wereld die over land af te leggen is. Een reis vol hoogtepunten en onvergetelijke ervaringen!

» Zijderoute