CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Vacations by Rail - individuele reizen


Vacations by Rail: America Coast to Coast & Grand Canyon

New York - Washington - Chicago - Williams - Grand Canyon - Los Angelos per trein
Tussen het aan de oostkust gelegen New York en Los Angeles aan de westkust laat deze ontdekkingsreis per trein u kennismaken met vier fascinerende steden en het spectaculaire natuurschoon van de Verenigde Staten. Tussen deze steden liggen de uitgestrektheid van de Great Plains, de bergtoppen van de Rocky Mountains, de grillige rotsformaties van de Canyonlands en de verlatenheid van de Mojave Desert. Maar het meest spectaculair is ongetwijfeld de Grand Canyon. De stoomtrein van de Grand Canyon Railway brengt u in stijl naar de oneindigheid van de machtige Grand Canyon, die de Colorado River gedurende miljoenen jaren vormde in het rotsplateau.
14 dagen   |   Vanaf € 2.800,- p.p.

Vacations by Rail: California Zephyr en Yellowstone

Chicago - Salt Lake City - Yellowstone NP - San Francisco per trein en huurauto
De combinatie van trein en huurauto maakt deze ontdekkingsreis door het Middenwesten en Westen van de Verenigde Staten tot een unieke ervaring. De comfortabele ‘California Zephyr’ trein zorgt ervoor dat u geen onnodige reistijd verliest en uitgerust aan de autoreis naar Yellowstone begint. Onderga de wondere wereld van geysers, heetwaterbronnen, kalksteenplateaus, natuurschoon en wilde dieren in het prachtige Yellowstone National Park. Dat alles in een omlijsting van boeiende steden als Chicago, Salt Lake City en San Francisco.
9 dagen   |   Vanaf € 2.145,- p.p.

Vacations by Rail: Canyons, Gletsjers en Watervallen per trein

Chicago - Williams - Grand Canyon - Los Angelos - San Francisco - Seattle - Glacier NP - Chicago per trein
Maak een ontdekkingsreis naar drie van Amerika mooiste nationale parken aan boord van drie comfortabele Amtrak-treinen en de legendarische Grand Canyon Railway.
De Superliner-treinen van Amtrak voeren u dwars door de oneindige landschappen van de westelijke staten van de Nieuwe Wereld. De Windy City - Chicago, de City of Angels - Los Angeles, de City by the Bay- San Francisco en de Emerald City- Seattle. Ontdek de historie, cultuur en charme die elk van deze steden z'n eigen karakter geeft. Zij vormen de knooppunten tijdens uw ontdekkingsreis langs drie van de belangrijkste nationale parken van de Verenigde Staten.
18 dagen   |   Vanaf € 3.380,- p.p.

Vacations by Rail: Eastern Canada Rail & Cruise

Boston - Acadia NP - Halifax - Sydney - Charlottetown - St. Lawrence Rivier - Quebec - Montreal - Ottawa - Toronto per trein en cruise
Ontdek de wereld van de vroege kolonisten tijdens deze cruise en treinreis door de oostelijke provincies van Canada. Maak kennis met Boston en het charmante Bar Harbor en Acadia National Park aan de kust van New England. Uw cruiseschip brengt u naar het stijlvolle Halifax en het historische Sydney op Nova Scotia en naar de geboorteplaats van het huidige Canada, Charlottetown op Prince Edward Island. De machtige St. Lawrence Seaway is de levensader voor het Franstalige Quebec City en Montreal. De trein brengt u naar de hoofdstad Ottawa en het zakencentrum Toronto.
15 dagen   |   Vanaf € 3.080,- p.p.

Vacations by Rail: Grand Canyon and the Westcoast

Chicago - Williams - Grand Canyon - Los Angelos - San Francisco per trein
Treinreis door het Westen van de Verenigde Staten aan boord van twee comfortabele Amtrak-treinen en de legendarische Grand Canyon Railway. Twee van de meest spectaculaire landschappen en drie boeiende steden verenigd in een treinreis. De Superliner-treinen van Amtrak vormen de comfortabele schakel tussen het overweldigende natuurschoon van de westelijke staten en de bedrijvigheid en charme van Chicago, Los Angeles en San Francisco. Het wat zakelijke, aan een van de Grote Meren gelegen Chicago, het centrum van de filmindustrie, Los Angeles met z’n Hollywood en Universal Studios en het fraai, op zeven heuvels gelegen San Francisco vormen het stedelijke trio van uw treinreis.
12 dagen   |   Vanaf € 2.520,- p.p.