CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Vacations by Rail - groepsreizen


Vacations by Rail: America Treasures & Natural Wonders

Chicago - Flagstaff - Grand Canyon - Zion NP - Bryce Canyon NP - Salt Lake City - Yellowstone NP - Glacier NP - Chicago per trein en bus (begeleide groepsreis)
Zes van Amerika’s belangrijkste nationale parken verenigd in een schitterende rondreis per trein en bus. De onmetelijkheid van de Grand Canyon, de steile rotswanden van Zion, de ‘hoodoos’ van de Bryce Canyon en de onheilspellende pieken van het Grand Tetonmassief. Maar ook de geysers en heetwaterbronnen van Yellowstone en de gletsjers en bergmeren langs de ‘Going-to-the-Sun-Road’ in het Glacier National Park. Maak en passant kennis met het Salt Lake City van de Mormonen, de western sfeer van Jackson Hole, Montana’s Big Sky Country’ en de Windy City Chicago.
16 dagen   |   Vanaf € 3.865,- p.p.

Vacations by Rail: America's Beautiful West

Chicago - Grand Canyon - Las Vegas - Yosemite NP - Sacramento - San Francisco - Salt Lake City - Chicago per trein en bus (begeleide groepsreis)
Het legendarische Westen van de Verenigde Staten lonkt met haar adembenemende natuurschoon van de Grand Canyon en Yosemite National Park. De Superliner-treinen van Amtrak en luxe tourbussen zorgen voor het comfortabele vervoer door de uitgestrektheid van de ‘Beautiful West’ met haar imposante bergketens, diepe canyons en onmetelijke woestijnen.
16 dagen   |   Vanaf € 3.385,- p.p.

Vacations by Rail: Best of the Pacific Northwest

Seattle - Portland - Bend - Grants Pass - Eureka - Napa Valley - San Francisco per trein en bus (begeleide groepsreis)
Ontdek de fascinerende steden en het ongerepte natuurschoon van de Pacific Northwest tijdens deze gevarieerde rondreis. Maak kennis met dit nog minder bekende deel van de Verenigde Staten. Washington met de stad Seattle, Oregon met de majestueuze vulkaan Mount St. Helens en de torenhoge, oeroude sequoia’s van het Redwood National Park in Noord-Californië. Zie hoe de bergtoppen weerspiegelen in het diepblauwe Crater Lake, snel per jetboat over de Rogue River en proef de heerlijke Californische wijn in de Napa Valley.
10 dagen   |   Vanaf € 2.705,- p.p.

Vacations by Rail: Colorado Rail Adventure

Denver - Colorado Springs - Durango - Alamosa - Denver per trein en bus (begeleide groepsreis)
Deze reis door Colorado is misschien wel het meest ‘historische’ treinavontuur dat u kunt beleven. Per standaard- en smalspoor verkent u tot ruim 4.000 meter hoogte het imposante berglandschap van de Rocky Mountains. Maak kennis met spectaculaire landschappen die met ander vervoer onbereikbaar zijn. Machtige bergketens, diepe canyons, snelstromende bergrivieren, verlaten mijnstadjes en de Mile High City zijn de smaakmakers van uw Colorado Rail Adventure.
9 dagen   |   Vanaf € 2.345,- p.p.

Vacations by Rail: Fall Colors of New England, Quebec & Montreal

Boston - Vermont - Quebec - Montreal - Acadia NP - Rockport - Boston per trein en bus (begeleide groepsreis)
In herfsttooi gehulde bossen, schilderachtige excursies per trein en gerenommeerde hotels vormen de aantrekkelijke ingrediënten van deze begeleide ontdekkingsreis door het kleurrijke herfstlandschap van New England en Frans-Canada. Het najaar is zonder twijfel de mooiste tijd van het jaar om met dit historische stukje Noord-Amerika kennis te maken. Vanuit Boston voeren historische treinen u door de White Mountains van New Hampshire en het bos- en traditierijke Vermont. De trein van VIA Rail brengt u van het Olympische Montreal naar het ommuurde Quebec City, samen het aantrekkelijke Frans-Canadese duo van uw rondreis.
11 dagen   |   Vanaf € 3.020,- p.p.

Vacations by Rail: Great Parks of the Southwest featuring the Grand Canyon

Chicago - Flagstaff - Grand Canyon - Zion NP - Bryce Canyon NP - Capitol Reef NP - Arches NP - Chicago per trein en bus (begeleide groepsreis)
Ontdek de overweldigende natuur van de Grand Canyon, Zion, Bryce, Escalante, Capitol Reef en Arches gedurende dit treinavontuur door het Zuidwesten van de Verenigde Staten. Aanschouw de ‘hoodoos’ van Bryce Canyon en de 65 miljoen jaar oude rotsformaties van Capitol Reef. Vaar door de kleurrijke Antelope Canyon, glij per Jetboat over de Colorado River en sta versteld van de wonderbaarlijke spelingen van Moeder Natuur in Arches National Park.
13 dagen   |   Vanaf € 2.975,- p.p.