CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Venetie - Wenen/Boedapest - Parijs/Londen

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Reis in stijl aan boord van de 
   legendarische Orient-Express
» De schoonheid van Wenen of  
   Boedapest
REISPROGRAMMA5 dagen LAND(EN)ItaliëOostenrijkHongarije, Frankrijk
Dag 1
Venetie

Neem afscheid van Venetië en stap aan boord van de Venice Simplon-Orient-Express. Uw persoonlijke steward verwelkomt u op het Santa Lucia Station en begeleidt u naar uw compartiment. Rond 17.45 uur verlaat de trein het station en zet koers richting Wenen. Terwijl de trein haar weg vindt door de laguna richting Noord-Italië kunt u zich omkleden voor het diner aan boord. Een perfecte opmaat voor uw eerste avond aan boord. Overnachting aan boord.

Dag 2
Wenen / Boedapest

's Ochtends wordt het ontbijt geserveerd in uw compartiment. Tegen 10.00 uur komt de trein aan op het treinstation van Wenen. De passagiers die de reis tot aan Wenen geboekt hebben, verlaten hier de trein en kunnen deze historische stad verkennen. De Oostenrijkse hoofdstad biedt u verschilende hoogtepunten: bezoek bijvoorbeeld het Schönbrunn Paleis, de St. Stefansdom of de Spaanse Rijschool met de beroemde Lippizaner Paarden. Natuurlijk kan ook een stukje Sachertorte niet ontbreken. Overnachting in een hotel in Wenen (hotelaccommodatie niet inbegrepen).

De passagiers die doorreizen naar Boedapest kunnen genieten van de lunch in één van de restaurantrijtuigen. Om ca. 14.40 uur arriveert de trein in Boedapest. In Boedapest kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen. Boedapest is verdeeld in 2 delen: Boeda en Pest. Bezoek bijvoorbeeld de Matthiaskerk of het Vissersbastion. Overnachting in Boedapest (hotelaccommodatie niet inbegrepen)

Dag 3
Wenen - Boedapest
WENEN: Vandaag kunt u nogmaals van genieten van Wenen. Een mogelijkheid zou zijn om de staatsopera te bezoeken. De staatsopera van Wenen is gelegen aan de Ring van Wenen en is zonder twijfel één van de mooiste operagebouwen van de wereld.

BOEDAPEST: Vandaag heeft u nogmaals de gelegenheid om Boedapest zelf te ontdekken. Misschien is het een idee om naar een badhuis de gaan: de stad heeft namelijk de beschikking over enkele van de mooiste Turkse baden van Europa. Bijna alle badhuizen hebben schitterende achthoekige zwembaden en prachtige koepels.

Overnachting in het hotel (accommodatie niet inbegrepen).
Dag 4
Wenen / Boedapest - Parijs

In de ochtend stappen de passagiers die in Boedapest verblijven weer aan boord van de Venice Simplon-Orient-Express. Op weg naar Wenen geniet u van een brunch in één van de restaurantrijtuigen. Rond 13.30 uur arriveert de trein in Wenen, waar we de overige passagiers verwelkomen. 's Middags wordt de Afternoon Tea in uw compartiment geserveerd. Het diner wordt aan boord geserveerd in één van de elegante restaurantrijtuigen. Overnachting aan boord. 

Dag 5
Parijs / Londen
's Ochtens vroeg wordt uw ontbijt in uw compartiment geserveerd. Tegen 8.30 uur rijdt de trein Parijs binnen. Na een korte stop in Parijs om afscheid te nemen van de gasten die hier van boord gaan, rijdt de trein rond 09.30 uur verder naar Calais. Geniet van een heerlijke brunch in één van de restaurantrijtuigen. In Calais verlaat u de Venice Simplon-Orient-Express en gaat aan boord van de Shuttle waarmee u het Kanaal zult oversteken. In Folkstone stapt u aan boord van de British Pullman. Terwijl het charmante Kentse landschap aan u voorbijglijdt, geniet u van een Afternoon-Tea. Tegen 17.30 uur bereikt de trein Victoria Station in Londen, het eindpunt van deze reis.
Print en bewaar deze reis
Print versie

Prijsoverzicht & reisdata
Prijzen 2017 Double of 
Single Cabin
Venetië - Boedapest
- Parijs
€ 3.715
Venetië - Wenen
- Parijs
€ 2.985
Prijstabel sluiten 
Reisduur: 5 dagen / 4 nacht
Vertrekdagen: woensdag

Vertrekmaand Data 2017
Mei 10
September 27
Oktober 25
 
vanaf prijzen 2017 Double of Single
Cabin
Cabin
Suite**
Venetië - Boedapest - Parijs vanaf € 3.715 vanaf € 6.360
Venetië - Boedapest - Londen vanaf € 4.105 vanaf € 6.755
Venetië - Boedapest vanaf € 1.945 vanaf € 3.165
Boedapest - Parijs vanaf € 2.425 vanaf € 4.320
Boedapest - Londen vanaf € 2.885 vanaf € 4.780
Venetië - Wenen - Londen vanaf € 3.285 vanaf € 5.795
Venetië - Wenen - Parijs vanaf € 2.985 vanaf € 4.925
Wenen - Parijs vanaf € 2.075 vanaf € 3.290
Wenen - Londen vanaf € 2.425 vanaf € 4.320

  • Prijzen zijn per enkele reis en per persoon
  • De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de beschikbaarheid op moment van boeken.
  • Prijzen zijn inclusief table d'hôte-menu's
  • Overnachting in gedeelde 2-pers.compartimenten. Prijzen 2-pers.compartiment voor alleen gebruik zijn op aanvraag.
  • Hotelaccommodaties in Wenen/Boedapest zijn niet inbegrepen in bovengenoemde reissommen.
  • Vertrekdata gelden voor vertrek in Venetië. Vertrek in Wenen of Boedapest 3 dagen later.
Reisvoorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR Consumentenvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden van Incento van toepassing.. 
Routekaart

 

Route kaart- VSOE

Klik op de kaart voor een vergrote weergave.
Overzicht treinen
Online brochure
Klik op onderstaand logo voor een overzicht van de digitale brochures van Belmond. Hierin vindt u meer informatie over de reis, de trein en de verlengings-arrangementen.  
Online borchure- Belmond treinreizen