CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Viewliner Amtrak USA-trein overzicht

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Treinen in Oost-USA
» Enkeldekstreinen

LAND(EN)Amerika
 
De Viewliners nemen u mee op de grotere afstanden in het oosten van de VS. Viewliners zijn moderne, enkeldeks treinen, enigszins vergelijkbaar met de internationale treinen in Europa. Aan boord kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:
 

Coach Class

De comfortabele zitplaatsen hebben verstelbare rugleuningen, een voetensteun en bieden veel beenruimte. De maaltijden worden geserveerd in het restauratierijtuig.

Klik hier voor een animatie over de indeling van de Viewliner.

 

   
 

De accommodaties in de Viewliners

Naast de comfortabele zitplaatsen kunt u op de langere afstanden kiezen voor een slaapaccommodatie. De slaapaccommodatie wordt per traject gereserveerd (dus niet per nacht). Op die manier heeft u overdag uw eigen privé-compartiment met comfortabele zitplaatsen en 's nachts uw ideale slaapkamer met ruime bedden. Bij de toeslag voor deze slaapaccommodaties zijn alle maaltijden inbegrepen.

U heeft de keuze uit 3 soorten privé-accommodatie: overdag heeft u een eigen zitcompartiment dat voor de nacht wordt omgebouwd tot een kleine slaapkamer:
 

RoometteViewliner Roomette:
* geschikt voor 1 of 2 personen
* bedden boven elkaar
* eigen toilet en wastafel, douche in de wagon
* video en audio
* afmeting: 1,1 x 2 meter


BedroomBedroom:
* ruime accommodatie voor 1 of 2 personen
* kan tot 4 persoonssuite worden gecombineerd
* eigen badkamer met toilet en douche
* video en audio
* afmeting: 2 x 2,2 meter


Accessible Bedroom
Viewliner Accessible Bedroom
: (Prijzen op aanvraag)
* geschikt voor 1 rolstoelpassagier en 1 begeleider
* eigen badkamer met aangepast toilet, wastafel en douche
* maaltijden worden in de coupé geserveerd
* video en audio.


Voor meer informatie over de Viewliners: vraag de brochure aan of neem contact met ons op.
Klik hier voor de tarieven.

 

 
Enkele belangrijke treinverbindingen:

New York of Boston - Chicago per 'Lake Shore Limited'
De reis voert door een gevarieerd landschap en langs de oevers van Lake Michigan, Lake Erie, the Erie Canal, Mohawk River, Finger Lakes en de Berkshires.
 
New York - Montreal per 'Adirondack'
Dit spoortraject loopt langs langs de oevers van de Hudson rivier, u passeert o.a. de ruïnes van Bannersman's Castle met zijn middeleeuwse torens, de beroemde militaire academie bij West Point en het prachtige Lake Champlain. Geniet vanuit de trein van de skylines van New York en Montreal.
 
Het noord-Oosten
Meer dan 20 treinen per dag vervoeren u snel en efficiënt tussen downtown Boston, New York, Baltimore, Philadelphia en Washington DC. Naast de reguliere 'Northeast Regional' treinen, kunt u ook kiezen voor de snelle 'Acela Express'.

Alle reizen met deze trein

AMTRAK Vacations: Jazz, Blues & Rock 'n Roll

Chicago - Memphis - New Orleans

Maak kennis met de beroemde Amerikaanse Blues, Jazz en Rock ‘N Roll muziek tijdens deze 9-daagse treinreis. Drie steden / 3 soorten muziek. Uw reis begint in het Chicago van de blueslegende Muddy Waters. Beleef de geluiden van de stad en geniet van een heerlijk diner in een populair lokaal restaurant. In Memphis, de geboorteplaats van de Rock 'N Roll' ontbreekt een bezoek aan Graceland en de wereldberoemde Sun Studio natuurlijk niet. Voel de beat van new Orleans in Bourbon Street en tijdens de speciale Jazz lunch in The Court of Two Sisters.

» Jazz, Blues & Rock 'n Roll

AMTRAK Vacations: New England Fall Foliage Rail Journey

Boston - Portland (ME)

Volg de Battle Trail door het in herfsttooi gestoken, historische New England van Boston tot Portland.
In de voetsporen van Paul Revere en George Washington voert deze bus- en treinreis u door het kleurrijke herfstlandschap van het historische New England. Maak kennis met de ‘Cradle of Liberty’ - Boston en reis met de ‘Downeaster’ van Amtrak naar het charmante Portland. Aanschouw met eigen ogen waar de Continental Army stand hield tegen de Engelsen en de basis werd gelegd voor de Onafhankelijkheid. Deze ‘New England Fall Foliage Rail Journey’ is historie gehuld in een kleurrijk jasje.

» New England Fall Foliage Rail Journey

Cities of the East - USA

Boston - New York - Philadelphia - Washington

De ultieme stedenreis! Bezoek de grote steden aan de Amerikaanse oostkust. Het vervoer tussen de steden gaat snel en comfortabel per Amtrak trein van downtown naar downtown. Geen onnodig tijdverlies op luchthavens zodat u volop de tijd heeft om u onder te dompelen in het bruisende leven dat deze steden tekent.

» Cities of the East - USA

Crossing borders - USA en Canada

New York - Niagara Falls - Toronto

Een aantrekkelijk treinarrangement waarbij u uw reis begint in the Big Apple, New York. Vanuit New York rijdt u met AMTRAK, de nationale spoorwegmaatschappij van Amerika naar Niagara Falls, gelegen op de grens tussen Amerika en Canada. Hier bezoekt u de Niagara Watervallen en vervolgens reist u met VIA Rail Canada, de nationale spoorwegmaatschappij van Canada, door naar Toronto. Een perfecte combinatie om zowel Canada als Amerika te ervaren!

» Crossing Borders - USA en Canada

East Coast Explorer

Washington - Williamsburg - Charleston - Savannah - Orlando - Miami

Tijdens deze reis vol cultuur, natuur, geschiedenis, strand en vertier reist u per trein van Washington naar Miami. Deze route voert u door steden als Washington D.C., Charleston en Miami maar ook door de prachtige natuur van de Blue Ridge Mountains en The Great Smokey Mountains. Via Orlando eindigt de reis met een paar dagen ontspannen in Miami.

» East Coast Explorer met Amtrak