CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Trans-Siberië en Zijderoute per privé-trein

 

Welkom aan boord!

Avontuur en comfort komen samen in deze ’wereldreizen’ per privé-trein. U reist naar fabelachtig mooie, vaak moeilijk toegankelijke bestemmingen zonder dat u hoeft in te leveren op comfort en veiligheid. In internationaal gezelschap en onder deskundige begeleiding maakt u kennis met relatief onbekende landen, volken en culturen. Na elke excursie keert u terug in de vertrouwde en veilige omgeving van uw comfortabele ’privé-hotel op wielen’. U maakt als het ware een cruise over land!


Golden Eagle

‘Vlaggenschip’ in dit programma is de  Golden Eagle Trans-Siberian Express, de  meest comfortabele privé-trein van heel Rusland. Alle privé-compartimenten beschikken over een eigen moderne badkamer, een unicum op het Russische spoor! De trein heeft 2 fraai ingerichte restaurantrijtuigen waar uitstekende maaltijden worden geserveerd en een sfeervol barrrijtuig. Met deze trein reist u in 15 dagen door 8 tijdzones en over ruim 9000 km spoor van Moskou naar
Vladivostok waarbij onderweg dagelijks wordt gestopt voor het maken van interessante excursies. Zo maken we met deze trein ook reizen langs de Zijderoute en naar Mongolië met als absoluut hoogtepunt het Nadaam Festival in Ulaan Baatar.

Overige bestemmingen

Ook in China en Afrika maken we exotische rondreizen waarvoor altijd de meest luxe, comfortabele privé-treinen worden ingezet.
 

 

Wereldreizen per privé-treinen

Golden Eagle Trans-Siberian Express

Rusland
Op 26 april 2007 heeft HRH Prince Michael van Kent, de ‘Golden Eagle Trans-Siberian Express’ onthuld, een nieuwe trein die een nieuw tijdperk van luxe reizen over ’s werelds meest beroemde treintraject - de Trans-Siberië Express - inluidt.

Golden Eagle Danube Express

Iran
Reis mee aan boord van de Golden Eagle Danube Express en beleef de unieke cultuur in Iran. De trein reist van Budapest naar Teheran of v.v. of beleef de hoogtepunten van Iran tijdens de reis Heart of Persia

Urumqi Private Train

China
De Urumqi Private Train is een ‘hotel op wielen’. De rijtuigen zijn met zorg ingericht. Ze zijn ruim en comfortabel gemeubileerd en vormen een ideale omgeving om te genieten van de hoogtepunten van dit fascinerende land.