CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

XPT

 

XPT’s zijn lange-afstandstreinen van NSW TrainLink die rijden op de trajecten Sydney-Melbourne v.v. (totale afstand 961 km, reisduur 10,5 uur) en Sydney-Brisbane v.v. (totale afstand 987 km, reisduur 14 uur).

De trein is uitgerust met ruime zitplaatsen met verstelbare rugleuning en comfortabele slaapaccommodatie en restauratierijtuig.
  • Sydney – Melbourne (ca. 11 uur)
  • Sydney – Brisbane (ca. 14 uur)
  • Sydney – Casino (ca. 13 uur)
  • Sydney – Dubbo (ca. 7 uur)

Service aan boord

De XPT kent 3 soorten accommodatie: Economy Class-zitplaatsen, First Class-zitplaatsen en First Class Twinettes (alleen in nachttreinen).

Economy Class zitplaats

De Economy Class zitplaats is een stoel met verstelbare rugleuning en voetensteun. Toiletten en wastafels zijn in elke wagon aanwezig.
 

First Class Zitplaats

De First Class zitplaats is een stoel met verstelbare rugleuning, voetensteun en extra beenruimte. Toiletten en wastafels zijn in elke wagon aanwezig. Tegen betaling is het mogelijk om te upgraden naar de Sleeper Class.
 

Sleeper Class

De Sleeper Class is een 2-persoonscompartiment waarvan de stoelen voor de nacht tot opgemaakte bedden boven elkaar worden omgebouwd. Tussen elke 2 compartimenten bevindt zich een ruimte met douche, toilet en wastafel. Alleenreizenden worden ingedeeld bij een andere reiziger. Alleen First Class reizigers kunnen tegen bijbetaling de Sleeper Class boeken.

 

Maaltijden

In het midden van de XPT-treinen bevindt zich een buffetrijtuig waarvan alle passagiers gebruik kunnen maken. Op vastgestelde tijden zijn hier complete maaltijden verkrijgbaar. Verder zijn er drankjes, warme en koude snacks, sandwiches en snoep.