CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Zambia
  Terug naar: Afrika
 

Alle treinreizen in Zimbabwe

Pretoria - Victoria Falls

Deze reis van 4 dagen/3 nachten begint in Pretoria als de trein vertrekt van het fraaie Rovos Rail Station dat de uitstraling en sfeer van de koloniale jaren ’30 heeft. De trein slingert zuidelijk langs Johannesburg en rijdt door Zimbabwe in noordelijke richting. De volgende dag passeert de trein Hwange National Park, een rijk en divers wildreservaat waar u vanuit de trein wild kunt spotten. Er wordt gestopt voor een safaririt in open voertuigen. De treinreis gaat verder en eindigt in Victoria Falls aan de machtige Zambezi rivier. Hier zijn veel excursie-mogelijkheden waaronder een boottocht, wildwatervaren, verschillende safari’s en helikoptervluchten. Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gemaakt.
4 dagen   |   Vanaf ZAR 22.895,- p.p.

ROVOS RAIL: Safari on Rails - Luxe treinreis door Afrika

Dar es Salaam naar Kaapstad
Volg de ontdekkingsreizigers met deze unieke treinreis door zuidelijk Afrika. Bijna vergeten spoorlijnen, weelderig oerwoud, grote wildparken, de Victoria watervallen en de Grote Riftvallei. En u gaat natuurlijk op safari’s. Uw onderkomen is de prachtig gerestaureerde privé trein ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail . U wordt er verzorgd als in koloniale tijden. Maximaal 72 gasten, aandacht voor service, uitstekende maaltijden en wijnen. Deze reis start maar enkele keren per jaar en is daardoor snel vol.
19 dagen   |   vanaf € 13.610,- p.p.

Rovos Rail: Van Victoria Falls naar Kaapstad

U vliegt naar Johannesburg, waar u 1 nacht verblijft. Vervolgens vliegt u door naar de Victoria Watervallen. Ervaar dit prachtige natuurgeweld! U stapt aan boord van de Pride of Africa van Rovos Rail en reis via Pretoria naar Kaapstad. In Kaapstad heeft u tijd om de stad te verkennen, voordat u terugvliegt naar Nederland.
10 dagen   |   Vanaf € 5.175,- p.p.

Southern Cross in Noordelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Victoria Falls
Deze 12-daagse treinreis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De laatste etappe voert u naar de machtige Victoria Falls, waar een sunset cruise op de Zambezi River een waardige afsluiting vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.
12 dagen   |   Vanaf € 3.800,- p.p.

Southern Cross in Zuidelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Victoria Falls naar Pretoria
Deze 12-daagse treinreis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De reis begint bij de machtige Victoria Falls, waar een sunset cruise op de Zambezi River het begin vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.
12 dagen   |   Vanaf € 3.800,- p.p.

Victoria Falls - Pretoria

Deze reis van 4 dagen/3nachten begint in Victoria Falls als de trein vertrekt in zuidoostelijke richting naar Zimbabwe’s grootste wildreservaat Hwange National Park. De volgende ochtend begint met een safaririt in dit wildrijke natuurpark waarna de treinreis wordt vervolgt naar Bulawayo. Door Zimbabwe rijdt u verder zuidwaarts. De volgende ochtend eindigt de treinreis in Pretoria op het fraaie Rovos Rail Station dat de uitstraling en sfeer van de koloniale jaren ’30 heeft. Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gemaakt.
4 dagen   |   Vanaf ZAR 22.895,- p.p.