CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Zambia
  Terug naar: Afrika
 

Alle treinreizen in Zuid-Afrika

African Golf Collage

Pretoria - Kaapstad
Deze 10-daagse reis brengt u van Pretoria naar Kaapstad en biedt zowel voor golfers als niet-golfers een fantastisch programma. U gaat op safari in het Krugerpark, bezoekt Mkhaya Reserve in Swaziland, ontdekt de steden Durban en Port Elizabeth, maakt een safari in het Addo Elephant Park en ziet de struisvogels in Oudtshoorn. Na een bezoek aan Knysna volgt u de Tuinroute om uiteindelijk uit te komen in Kaapstad.
10 dagen   |   Vanaf ZAR 64.700,- p.p.

African Golf Safari

Unieke reis per privé trein door Zuid-Afrika voor golfers en niet-golfers.
Een droomreis voor golfliefhebbers én mensen die van natuur, safari’s en culinaire verwennerij houden. Al deze genoegens komen samen in deze schitterende 13-daagse rondreis per luxe privétrein door Zuid-Afrika die begint in Pretoria en eindigt in Kaapstad. Onderweg kunt u spelen op 6 fantastische golfbanen. Het reisschema bevat een programma voor golfers en niet-golfers.
13 dagen   |   Vanaf € 7.480,- p.p.

Dune Express in Oostelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Swakopmund naar Pretoria
Deze spectaculaire 12-daagse treinreis voert u van de kust van Namibië, een zonovergoten land van onweerstaanbare schoonheid met een schijnbaar onbeperkte ruimte, door steeds wisselende landschappen naar het in Zuid-Afrika gelegen Pretoria.
12 dagen   |   Vanaf € 4.335,- p.p.

Dune Express in Westelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Swakopmund
Deze spectaculaire 12-daagse treinreis voert u van Pretoria in Zuid-Afrika door steeds wisselende landschappen naar de kust van Namibië, een zonovergoten land van onovertroffen schoonheid met een schijnbaar onbeperkte ruimte.
12 dagen   |   Vanaf € 4.335,- p.p.

Durban - Pretoria

Deze bijzondere 3-daagse reis tussen Pretoria en Durban vertrekt in de zomer maandelijks en bevat safaris in twee gevarieerde en unieke reservaten.

De trein vertrekt s morgens van Rovos Rails station in Pretoria en meandert rustig oostwaarts door de graslanden van Highveld. Dan volgt de steile afdaling tussen Belfast en Waterval Onder, waarbij u zult genieten van de Zuid-Afrikas meest spectaculaire zonsondergang.
3 dagen   |   Vanaf ZAR 17.495,- p.p.

Good Hope Golf in Noordelijke richting

15-daagse treinreis met de Shongololo Express van Kaapstad naar Pretoria
Deze schitterende 15-daagse treinreis laat zowel de golfer als niet-golfer van dichtbij kennismaken met de populairste bestemmingen in Zuid-Afrika. U bezoekt de steden Kaapstad, Knysna, Oudtshoorn en Durban. U volgt de beroemde Tuinroute en bezoekt de parken St. Lucia Wetland Park, Hluhluwe wildpark en het Krugerpark. De reis eindigt in Pretoria.
15 dagen   |   Vanaf € 5.400,- p.p.

Good Hope Golf in Zuidelijke richting

15-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Kaapstad
Deze schitterende 15-daagse treinreis laat zowel de golfer als niet-golfer van dichtbij kennismaken met de populairste bestemmingen in Zuid-Afrika. U bezoekt de steden Durban, Oudtshoorn, Knysna en Kaapstad. U bezoekt de parken St. Lucia Wetland Park, Hluhluwe wildpark en het Krugerpark en u volgt de beroemde Tuinroute. De reis eindigt in Kaapstad.
15 dagen   |   Vanaf € 5.400,- p.p.

Great Rail Journeys: Zuid-Afrika Avontuur

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Deze ontdekkingstocht door Zuid-Afrika brengt u naar vier verschillende wildparken en eindigt met een hotelverblijf in het kosmopolitische Kaapstad. U reist door dit boeiende land op de meest luxe manier die mogelijk is: aan boord van de ‘Pride of Africa’ trein van Rovos Rail. Na elke excursie of safari keert u terug in de vertrouwde en luxe omgeving van uw 5-sterren “hotel op wielen”.
16 dagen   |   vanaf € 8.550,- p.p.

Kaapstad - Pretoria

Voor veel bezoekers aan Zuid-Afrika is er geen betere manier om het land te zien dan tijdens deze populaire treinreis tussen Pretoria en Kaapstad. The 1600 kilometer lange tocht illustreert perfect hoe Zuid-Afrika de hele wereld in een land omvat.
3 dagen   |   Vanaf ZAR 17.495,- p.p.

Pretoria - Durban

Deze bijzondere 3-daagse reis tussen Pretoria en Durban vertrekt in de zomer maandelijks en bevat safaris in twee gevarieerde en unieke reservaten.

De trein vertrekt s morgens van Rovos Rails station in Pretoria en meandert rustig oostwaarts door de graslanden van Highveld. Dan volgt de steile afdaling tussen Belfast en Waterval Onder, waarbij u zult genieten van de Zuid-Afrikas meest spectaculaire zonsondergang.
3 dagen   |   vanaf ZAR 17.495,- p.p.

Pretoria - Kaapstad

Voor veel bezoekers aan Zuid-Afrika is er geen betere manier om het land te zien dan tijdens deze populaire treinreis tussen Pretoria en Kaapstad. The 1600 kilometer lange tocht illustreert perfect hoe Zuid-Afrika de hele wereld in een land omvat.
3 dagen   |   Vanaf ZAR 17.495,- p.p.

Pretoria - Swakopmund

Elk jaar in het voorjaar neemt u de trein u mee op een fantastische 3400 kilometer lange 9-daagse reis van Pretoria naar Swakopmund in Namibie.

Onderweg bezoekt u onder andere Kimberley, wereldberoemd vanwege haar diamanten. Een bezoek aan het Mijnmuseum brengt u terug naar de jaren 1870 en verbaas u over de omvang van The Big Hole, met een diepte van 800 meter het grootste door mensenhanden gegraven gat ter wereld.

A Epic Journey of Discovery
Terwijl u onderweg geniet van de prachtige uitzichten over het desolate landschap van de Noordelijke Kaap vervolgt de trein haar weg door Upington omde grens met Namibi te passeren. Er is tijd voor een excursie naar de Fish River Canyon; spectaculaire uitzichten over deze Canyon die alleen in de Amerikaanse Grand Canyon haar grotere hoeft te erkennen. De reis voert u verder door de ongetemde schoonheid van de Kalahari Woestijn naar Windhoek, de hoofdstad van Namibi. Na een korte stadstour en een middagsafari rijdt de trein verder naar Tsumeb voor een verblijf in het Mokuti Game Lodge in het Etosha National Park. De volgende morgen vertrekt de trein voor haar tocht door de Namibische woestijn naar haar eindstation in Swakopmund. Deze perfect bewaard gebleven Duitse Hanzestad uit de 19-e eeuw ligt aan de kust van de Atlantische Oceaan.
9 dagen   |   Vanaf ZAR 58.250,- p.p.

Pretoria - Victoria Falls

Deze reis van 4 dagen/3 nachten begint in Pretoria als de trein vertrekt van het fraaie Rovos Rail Station dat de uitstraling en sfeer van de koloniale jaren ’30 heeft. De trein slingert zuidelijk langs Johannesburg en rijdt door Zimbabwe in noordelijke richting. De volgende dag passeert de trein Hwange National Park, een rijk en divers wildreservaat waar u vanuit de trein wild kunt spotten. Er wordt gestopt voor een safaririt in open voertuigen. De treinreis gaat verder en eindigt in Victoria Falls aan de machtige Zambezi rivier. Hier zijn veel excursie-mogelijkheden waaronder een boottocht, wildwatervaren, verschillende safari’s en helikoptervluchten. Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gemaakt.
4 dagen   |   Vanaf ZAR 22.895,- p.p.

Rovos Rail: Namibië Safari

Per exclusieve privé-trein van Pretoria in Zuid-Afrika naar Swakopmund in Namibie.
Op deze rondreis neemt de luxe trein van Rovos Rail u mee van de hooglanden rond Johannesburg naar het fascinerende Namibië. Na het bezoek aan Kimberly doorkruist de trein de ontzagwekkende vlaktes van de Noord-Kaap provincie. Vervolgens de grens met Namibië over naar de spectaculaire Fish River Canyon. De uitzichten zijn er magistraal. De treinreis gaat verder naar de hoofdstad Windhoek. Van hieruit naar de wereldberoemde duinen van de Sossusvlei in de Namib woestijn. Geniet in deze unieke omgeving van het verblijf in een luxe lodge, safariritten en een diner in de bush. Vervolgens bezoekt u het enorme Etosha National Park. Het laatste deel van de treinreis brengt u naar Swakopmund.
12 dagen   |   Vanaf € 6.790,- p.p.

ROVOS RAIL: Safari on Rails - Luxe treinreis door Afrika

Dar es Salaam naar Kaapstad
Volg de ontdekkingsreizigers met deze unieke treinreis door zuidelijk Afrika. Bijna vergeten spoorlijnen, weelderig oerwoud, grote wildparken, de Victoria watervallen en de Grote Riftvallei. En u gaat natuurlijk op safari’s. Uw onderkomen is de prachtig gerestaureerde privé trein ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail . U wordt er verzorgd als in koloniale tijden. Maximaal 72 gasten, aandacht voor service, uitstekende maaltijden en wijnen. Deze reis start maar enkele keren per jaar en is daardoor snel vol.
19 dagen   |   vanaf € 13.610,- p.p.

Rovos Rail: Van Victoria Falls naar Kaapstad

U vliegt naar Johannesburg, waar u 1 nacht verblijft. Vervolgens vliegt u door naar de Victoria Watervallen. Ervaar dit prachtige natuurgeweld! U stapt aan boord van de Pride of Africa van Rovos Rail en reis via Pretoria naar Kaapstad. In Kaapstad heeft u tijd om de stad te verkennen, voordat u terugvliegt naar Nederland.
10 dagen   |   Vanaf € 5.175,- p.p.

Southern Cross in Noordelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Victoria Falls
Deze 12-daagse treinreis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De laatste etappe voert u naar de machtige Victoria Falls, waar een sunset cruise op de Zambezi River een waardige afsluiting vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.
12 dagen   |   Vanaf € 3.800,- p.p.

Southern Cross in Zuidelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Victoria Falls naar Pretoria
Deze 12-daagse treinreis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De reis begint bij de machtige Victoria Falls, waar een sunset cruise op de Zambezi River het begin vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.
12 dagen   |   Vanaf € 3.800,- p.p.

Swakopmund - Pretoria

Elk jaar in het voorjaar neemt u de trein u mee op een fantastische 3400 kilometer lange 9-daagse reis van Pretoria naar Swakopmund in Namibie.

Onderweg bezoekt u onder andere Kimberley, wereldberoemd vanwege haar diamanten. Een bezoek aan het Mijnmuseum brengt u terug naar de jaren 1870 en verbaas u over de omvang van The Big Hole, met een diepte van 800 meter het grootste door mensenhanden gegraven gat ter wereld.

A Epic Journey of Discovery
Terwijl u onderweg geniet van de prachtige uitzichten over het desolate landschap van de Noordelijke Kaap vervolgt de trein haar weg door Upington omde grens met Namibi te passeren. Er is tijd voor een excursie naar de Fish River Canyon; spectaculaire uitzichten over deze Canyon die alleen in de Amerikaanse Grand Canyon haar grotere hoeft te erkennen. De reis voert u verder door de ongetemde schoonheid van de Kalahari Woestijn naar Windhoek, de hoofdstad van Namibi. Na een korte stadstour en een middagsafari rijdt de trein verder naar Tsumeb voor een verblijf in het Mokuti Game Lodge in het Etosha National Park. De volgende morgen vertrekt de trein voor haar tocht door de Namibische woestijn naar haar eindstation in Swakopmund. Deze perfect bewaard gebleven Duitse Hanzestad uit de 19-e eeuw ligt aan de kust van de Atlantische Oceaan.
9 dagen   |   Vanaf ZAR 58.250,- p.p.

Victoria Falls - Pretoria

Deze reis van 4 dagen/3nachten begint in Victoria Falls als de trein vertrekt in zuidoostelijke richting naar Zimbabwe’s grootste wildreservaat Hwange National Park. De volgende ochtend begint met een safaririt in dit wildrijke natuurpark waarna de treinreis wordt vervolgt naar Bulawayo. Door Zimbabwe rijdt u verder zuidwaarts. De volgende ochtend eindigt de treinreis in Pretoria op het fraaie Rovos Rail Station dat de uitstraling en sfeer van de koloniale jaren ’30 heeft. Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gemaakt.
4 dagen   |   Vanaf ZAR 22.895,- p.p.