CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Birma
  China
  India
  Iran
  Laos
  Tibet
  Terug naar: Bestemmingen
 

Alle treinreizen in Azië

Het mystieke Azië biedt een breed scala van interessante en boeiende vakantiebestemmingen die zich alle op hun eigen manier laten ontdekken. Per luxe Eastern & Oriental Express van Singapore naar Bangkok of met de Road to Mandalay een luxe riviercruise maken door onontdekt Birma. Maar ook de wereldberoemde Zijderoute laat u kennismaken met de vele aspecten van dit intrigerende werelddeel, evenals de luxueuze Maharajas’ Express, die u meeneemt langs de voornaamste hoogtepunten van mysterieus India.

Zijderoute

Moskou - Beijing
De legendarische Zijderoute spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. Stap in de voetstappen van Marco Polo en leg zelf de ruim 11.225 km lange reis af die u voert langs karavaansteden, woestijnen en oases. De 21-daagse reis voert u van Moskou via Kazachstan, Uzbekistan, Turkmenistan en China naar eindbestemming Beijing. De reis kan ook in omgekeerde volgorde gemaakt worden.
Deze reis mag met recht een 'once in a lifetime' wereldreis genoemd worden. U legt de eeuwenoude Zijderoute af per comfortabele prive-trein van Moskou naar Beijing; in China is dit de Urumqi Pritave Train en in Rusland reist u aan boord van de comfortabele Golden Eagle Trans-Siberian Express. De Zijderoute is een van de langste routes ter wereld die over land af te leggen is. Een reis vol hoogtepunten en onvergetelijke ervaringen!
21/22 dagen   |   Vanaf € 21.995,- p.p.

Bangkok naar Singapore - Eastern & Oriental Express

Bangkok - Singapore
De reis gaat van het enerverende Bangkok door het hart van Zuidoost-Azie naar Singapore. Geniet van het schitterende landschap dat aan u voorbijglijdt.
4 dagen   |   Vanaf € 2.710,- p.p.

Singapore naar Bangkok - Eastern & Oriental Express

Singapore - Bangkok
De reis gaat van het elegante Singapore naar het enerverende Bangkok door het hart van Zuidoost-Azie.
3 dagen   |   vanaf € 2.585,- p.p.

Ayeyarwady Experience - Orcaella

Bagan - Yangon
Vaar met de Orcaella over de Ayeyarwady-rivier. Deze cruise brengt u door een onherbergzaam, spectaculair landschap. Onderweg bezoekt u bijzondere dorpjes en maakt u kennis met deze mooie cultuur.
8 dagen   |   Vanaf € 5.340,- p.p.

Ayeyarwady Experience - Road to Mandalay

Bagan - Mandalay
Tijdens deze 3-daagse cruise maakt u kennis met de indrukwekkende Birmese cultuur en de vele tempels en pagodes en heeft u volop de gelegenheid om te genieten van het comfort en de service aan boord.
3 dagen   |   Vanaf € 1.020,- p.p.

Fables of the Peninsula - Eastern & Oriental Express

Singapore - Kuala Lumpur - Cameron Highlands - Penang - Huay Yang - Bangkok
Een belevenis van 7 dagen/6 nachten die vanuit Singapore de gasten meeneemt in noordelijke richting door het koele bergland van de Cameron Highlands naar Bangkok.
Hoogtepunten zijn onder meer: Bezoeken aan Kuala Lumpur, Cameron Highlands (met hotelovernachting), Penang en Huay Yang.
7 dagen   |   Vanaf € 7.670,- p.p.

Gems of India

Delhi - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Deze reis neemt u mee naar de Taj Mahal in Agra, u maakt een jeep Safari door Ranthambore National Park en geniet van een demonstratiewedstrijd polo met olifanten. Vervolgens keert u terug naar Delhi
4 dagen   |   Vanaf $ 4197,- p.p.

Golden Eagle Trans-Siberian Express

Moskou - Vladivostok
De Trans-Siberie Express is de droom van elke treinliefhebber van bijzondere treinreizen en tevens s werelds langste aaneengesloten treintraject. U doorkruist 7 tijdzones, een heel bijzondere ervaring. De beroemdste route ter wereld is 9000 kilometer lang, verbindt Moskou met Vladivostok aan de Japanse Zee en doorkruist daarbij Europees- en Aziatisch-Rusland.
De reizen worden allemaal afgelegd door de bijzonder comfortabele en nieuwe Golden Eagle Trans-Siberian Express; de enige trein op het Russische spoor waarbij de meeste compartimenten beschikken over prive douche en toilet.
15 dagen   |   Vanaf € 15.780,- p.p.

Gorges of the Far North - Orcaella

Mandalay - Bhamo - Bagan
De route van Mandalay naar het noordelijk gelegen Bhamo en eindigend in Bagan is de langste die door de Orcaella gevaren wordt. Deze spectaculaire reis neemt u mee naar een van Birma's meest afgelegen en onbekende gebieden. Ontdek drie adembenemende kloven, bewonder de klok in Mingun, verken de jungle en bezoek het prachtige Bagan.
12 dagen   |   Vanaf € 4.690,- p.p.

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
De caleidoscopische bezienswaardigheden van dit kleurrijke land zijn adembenemend. Deze Indiase treinrondreis neemt ons mee langs indrukwekkende forten, tempels, prachtige paleizen en sierlijke tuinen tijdens bezoeken aan o.a. Delhi, de roze stad Jaipur en Agra met zijn wit marmeren icoon de Taj Mahal.
14 dagen   |   Vanaf € 2.205,- p.p.

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek en Tijger Safari

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Een boeiende reis naar een land met een duizenden jaren oude geschiedenis en een cultuur die u telkens opnieuw zal verbazen. U bezoekt Rajastan, de meest kleurrijke deelstaat van het land. Op het programma staan boeiende steden, sprookjesachtige paleizen en forten. Natuurlijk bezoekt u de wereldberoemde Taj Mahal en krijgt u de kans om tijgers in het wild te zien. De reis eindigt met een exclusieve overnachting in een 200 jaar oud paleis
12 dagen   |   Vanaf € 1.690,- p.p.

Great Rail Journeys: Kerala en het Exotische Zuid-India

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Ontdek de Tamil Nadu Regio aan boord van de Golden Chariot Hotel trein. Tijdens deze onvergetelijke reis door Zuid-India, bezoeken we de steden, tempels en theeplantages van de Tamil Nadu regio. In Kerala verkennen we de fascinerende stad Cochin, ontspannen we op de stranden van Kerala en maken een boottocht over de adembenemende backwaters van Vambanad Lake.
16 dagen   |   Vanaf € 2.850,- p.p.

Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Een reis die u naar de bruisende metropolen Saigon, Hanoi en Phnom Penh brengt maar ook naar de spectaculaire natuur van Halong Bay, de levendige Mekong-rivier en het wereldberoemde tempelcomplex van Angkor Wat. U ziet vele contrasten tijdens deze verkenning van Vietnam en Cambodja, twee fascinerende landen waarvan de geschiedenis sterk met elkaar verweven is.
18 dagen   |   Vanaf € 2.600,- p.p.

Heart of Persia - treinreis door Iran

Per Privé-trein door Iran
Een reis door het oude Perzië die u op plaatsen brengt die tientallen jaren van de toeristische kaart waren verdwenen. Een reis per luxe privétrein van Golden Eagle Luxury Trains naar buitengewoon bezienswaardige plekken die maar zeer zelden door westerlingen zijn bezocht. En dát maakt deze reis des te specialer.
15 dagen   |   V.a. € 16.595,- p.p.

Highlights of Myanmar - Road To Mandalay

Mandalay - Bagan
Vaar mee aan boord van de Road To Mandalay. Bezoek Mandalay het centrum van de Birmese cultuur, Sagaing fameus vanwege haar zilversmeden en de indrukwekkende omgeving van Bagan waarom meer dan 2000 tempels en pagodes wachten om door u ontdekt te worden.
4 dagen   |   Vanaf € 1.710,- p.p.

Images of a Golden Land - Road To Mandalay

Bagan - Mandalay
De Road To Mandalay vaart voornamelijk tussen Bagan en de historische stad Mandalay. Onderweg ziet u vele tempels en pagodes, monniken in saffraankleurige gewaden en schitterende landschappen.
5 dagen   |   Vanaf € 1.915,- p.p.

Indian Splendour

Delhi - Mumbai
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Laat u betoveren door de Taj Mahal, een van de mooiste monumenten ter wereld, ontdek spectaculair Rajasthan met zijn vele paleizen en forten en maak kennis met de bruisende steden Delhi en Mumbai (Bombay). Geniet van exotisch India met zijn schitterende natuur en unieke cultuur.
8 dagen   |   Vanaf $ 6.518,- p.p.

Japan Highlights

Tokio - Nagano - Kanazawa - Takayama - Kyoto - Osaka
Onze 17-daagse individuele rondreis per trein is ideaal voor een eerste kennismaking met Japan. Alle hoogtepunten van het bekendste eiland Honshu zijn hierin opgenomen. De reis is vol afwisselingen u zult verbaasd zijn van de tempels, schrijnen, grote steden, natuur en cultuur en natuurlijk het reizen met de ‘shinkansen’ kogeltreinen. U logeert in comfortabele 3- en 4-sterren hotels. Tijdens enkele overnachtingen met diner in Japanse ryokans ervaart u de tradities van dit schitterende land.
17 dagen   |   V.a. € 4.615,- p.p.

Jewels of Ayeyarwady - Orcaella

Yangon - Bagan
Vaar met de Orcaella over de Ayeyarwady-rivier. Deze cruise brengt u door een onherbergzaam, spectaculair landschap. Onderweg bezoekt u bijzondere dorpjes en maakt u kennis met deze mooie cultuur.
9 dagen   |   Vanaf € 5.340,- p.p.

Kaspische Ontdekkingen

Yerevan - Tblisi - Telavi - Gori - Uplistsikhe Grottenstad - Mtskheta - Baku - Turkmenbashi - Ashgabat - Khiva - Bukhara - Samarkand - Tashkent - Almaty
Deze reis brengt u langs unieke plaatsen op de route van Yerevan in Armenie naar Almaty in Kazachstan. De reis voert door Armenie, Georgie, Azerbeidzjan, Turkmenistan, Kazachstan en Oezbekistan. Ervaar deze unieke bestemming!
16 dagen   |   Vanaf € 15.895,- p.p.

Ontdek de Chindwin Rivier - Orcaella

Mandalay - Chindwin - Bagan
Vaar met de Orcaella over de kleinere Chindwin-rivier. Deze cruise brengt u door een onherbergzaam, spectaculair landschap. Een van de hoogtepunten is een bezoek aan een klooster dat de Shwe Sagar Boeddha herbergt, een van de 10 boeddha-beelden die uit één stuk hout van meer dan 1000 jaar oud zijn gesneden.
13 dagen   |   Vanaf € 4.690,- p.p.

Persia and the Silk Road: Treinreis tussen Moskou en Teheran

Treinreis in het spoor van Alexander de Grote
Reis mee naar Iran, bakermat van de westerse beschaving, aan boord van de Golden Eagle trein, het ‘vlaggenschip’ van Golden Eagle Luxury Trains. U bezoekt eeuwenoude Zijderoute-steden als Khiva, Merv, Samarkand en Bukhara. In Iran bezoekt u enkele van de oudste steden ter wereld, zoals de pelgrimsstad Mashhad en de karavaanstad Isfahan met zijn prachtige moskeeën en paleizen. En natuurlijk gaat u naar de ruďnestad Persepolis, dat hoofdstad was van het enorme Perzische Rijk.
18 dagen   |   Vanaf € 20.695,- p.p.

Taste of Myanmar - Road To Mandalay

Mandalay - Bagan
Tijdens deze 3-daagse cruise maakt u kennis met de indrukwekkende Birmese cultuur en de vele tempels en pagodes en heeft u volop de gelegenheid om te genieten van het comfort en de service aan boord.
3 dagen   |   Vanaf € 1.020,- p.p.

The Heritage of India

Mumbai - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Laat u betoveren door de Taj Mahal, een van de mooiste monumenten ter wereld, ontdek spectaculair Rajasthan met zijn vele paleizen en forten en maak kennis met de bruisende steden Mumbai (Bombay) en Delhi. Geniet van exotisch India met zijn schitterende natuur en unieke cultuur.
8 dagen   |   Vanaf $ 7.456,- p.p.

The Indian Panorama

Delhi - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Tijdens deze uitgebreide reis bezoekt u onder andere de roze stad Jaipur, de verlaten stad Fatehpur Sikri, de Taj Mahal in Agra en reist u naar de heilige stad Varanasi. Aan het eind keert u terug naar Delhi.
8 dagen   |   Vanaf $ 6.518,- p.p.

Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival

Moskou - Ulaan Baatar
Het belangrijkste evenement in Mongolie is het Nadaam Festival, een levendig feest dat jaarlijks wordt georganiseerd. Ieder jaar van 11 t/m 13 juli komt uit alle delen van het land de bevolking in hun meest kleurrijke kleding naar de hoofdstad Ulaan Baatar om deel tenemen aan dit feest. Hetzij als toeschouwer bij de kleurrijke parades, hetzij als deelnemer aan de traditionele wedstrijden zoals worstelen, boogschieten en de paardenraces. Dit is voor u de gelegenheid om kennis te maken met een van de meest spectaculaire aspecten van de Mongoolse cultuur. Het festival, gecombineerd met een adembenemende treinreis, maakt dat u een onvergetelijke ervaring rijker naar huis zult keren.
14 dagen   |   Vanaf € 15.110,- p.p.

Treasures of India

Delhi - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. U begint in het prachtige Delhi, u bezoekt de magnifieke Taj Mahal en gaat tijgers spotten in Ranthambore National Park. Via Jaipur reist u terug naar Delhi.
4 dagen   |   Vanaf $ 4.197,- p.p.