CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Belmond (voorheen Oriënt-Express)


Een collectie unieke reisbelevenissen in Europa en Azië!

Belmond (voorheen Oriënt-Express) staat al meer dan honderd jaar symbool voor de beroemdste treinreis ter wereld. De Venice Simplon-Orient-Express is een rijdend museum dat u in twee dagen van Londen of Parijs naar Venetië brengt in alle élégance van begin vorige eeuw.

Maar in onze tijd staat Belmond voor veel meer exclusieve reizen.

Zo behoort tot de collectie historische treinreizen Belmond Royal Scotsman waarmee u enkele dagen door Schotland toert en o.a. kastelen en landhuizen bezoekt. In Azië is er de Eastern & Oriental Express, de tropische variant die over een mooi traject tussen Singapore en Bangkok rijdt. Verder biedt Belmond exclusieve riviercruises door het mysterieuze Myanmar (Birma) met de Belmond Road to Mandalay en de kleinere Belmond Orcaella of – dichter bij huis – cruises over de mooiste kanalen en rivieren van Oost- en Zuid-Frankrijk onder de noemer Belmond Afloat in France. De treinen en schepen hebben elk een geheel eigen unieke sfeer. We ze gemeen hebben is stijl, gastronomie op topniveau en een onberispelijke service. Alle ingrediënten voor een echte droomreis!

In 2016 wordt hier de unieke Belmond Grand Hibernian in Ierland aan toegevoegd. Beleef Ierland op een bijzondere manier aan boord van deze luxueuze trein. De arrangementen zijn nu al te boeken!
 

Venice Simplon-Orient-Express

Europa
Aan boord van deze wereldberoemde trein gaat u als het ware terug in de tijd. U beleeft de glorietijd van het reizen in het begin van de 20e eeuw. Reis in stijl en comfort naar Europa’s mooiste steden.

Belmond Royal Scotsman

Schotland
Welkom aan boord van de Belmond Royal Scotsman, de meest exclusieve trein ter wereld. Ontspan, geniet van een goed glas whisky en laat u verleiden door het prachtige landschap van de Schotse Hooglanden. Dit is reizen zoals het hoort te zijn; luxueus, ontspannen en vol met nieuwe ontdekkingen.

Eastern & Oriental Express

Zuidoost-Azie
Aan boord van de Eastern & Oriental Express ervaart u het rijke koloniale verleden. In het klassieke interieur gecombineerd met Aziatische materialen en elementen geniet u van de unieke Oosterse elegantie en de vriendelijke en uitstekende service.

Belmond Grand Hibernian

In 2016 wordt de unieke Belmond Grand Hibernian in Ierland toegevoegd aan de reizen van Belmond. Stap aan boord van deze nieuwe trein en maak een echte ‘Cruise over Rails’ dwars door het pittoreske Ierland. Geniet van de luxe van de trein, de culinaire maaltijden van de chef-kok, het groene landschap, de prachtige vergezichten en bijzondere excursies.

Belmond Orcaella

Birma
Met het nieuwe schip, Belmond Orcaella ('Or-kay-la') worden cruises gemaakt over de twee belangrijkste rivieren van Myanmar. Op de Ayeyarwady rivier tussen Yangon en Bhamo wordt afgemeerd bij alle belangrijke culturele dorpen en steden en gaat het schip voor anker op plaatsen die buiten de gebaande paden liggen. De Belmond Orcaella bevaart ook de kleinere Chindwin rivier, waarbij bezoeken aan Bagan en Mandalay worden gecombineerd met een cruise door spectaculaire onherbergzame landschappen tot aan het noordelijk gelegen Homalin, op slechts 55 km van de grens met India.

Belmond Road to Mandalay

Birma
Terwijl u geniet van de luxe en het comfort aan boord van de Belmond Road to Mandalay, trekt het fascinerende landschap van Myanmar zich in al zijn pracht aan u voorbij. Het klassieke interieur, voorzien van Birmese materialen en stoffen, en het moderne comfort maken uw verblijf aan boord onvergetelijk. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan; u waant zich in een sprookjeswereld.

Belmond Afloat in France

Frankrijk
Een veld vol zonnebloemen, een kasteel dat schittert bovenop een heuvel, een lunchtafel onder een met wijnranken bedekte pergola. Dit is cruisen voor de ware liefhebber. Een ontdekkingstocht door het Franse platteland aan boord van uw privé-schip mèt bemanning!

Belmond British Pullman

Engeland
Reizend aan boord van de Belmond British Pullman- rijtuigen, maakt u op de meest onvergetelijke en nostalgische wijze kennis met Groot-Brittannië.

Belmond Northern Belle

Engeland
In de jaren ’30 van de 20e eeuw waren ze beroemd en geliefd, de luxe Belle-treinen die Groot-Brittannië doorkruisten. Belmond Northern Belle herinnert aan die periode met haar tijdloze charme en elegantie, fraaie decoraties en nostalgische sfeer. Belmond Northern Belle biedt dé ideale mix van modern comfort en rijke traditie.

Digitale Brochures
Klik hier voor alle digitale brochures van Belmond