CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
 
BotswanaBotswana is bekend voor het feit dat een aantal van de beste wildernis en natuurgebieden op het Afrikaanse continent. Met een volle 38 procent van de totale landoppervlakte gewijd aan de nationale parken, reservaten en wildbeheer gebieden - voor het grootste deel niet omheind, waardoor dieren te zwerven wild en vrij - reis door vele delen van het land heeft het gevoel van bewegen door een immense Natuur wonderland.
Botswana is een zeldzaamheid in onze overbevolkte, over-ontwikkelde wereld. Untamed en ontembare, het is een van de laatste grote toevluchtsoorden voor prachtige praal van de natuur van het leven.
Ervaar hier de adembenemende schoonheid van 's werelds grootste intacte binnenlandse Delta - de Okavango, de onvoorstelbare uitgestrektheid van de tweede' s werelds grootste wildreservaat - het Central Kalahari Game Reserve, de isolatie en andere-wereldgelijkvormigheid van de Makgadikgadi - onbewoonde pannen van de grootte van Portugal; en de verbluffend vruchtbare natuur van het Chobe National Park.
Botswana is de laatste bolwerk voor een aantal bedreigde vogels en zoogdieren, met inbegrip van Wild Dog, Cheetah, bruine hyena, Cape Vulture, Wattled Crane, Kori Trap, en Pel's Fishing Owl. Dit maakt uw safari ervaring nog onvergetelijker, en soms voel je je gewoon omringd door wilde dieren.
De eerste - en meest blijvende indruk - zal van uitgestrekte onbewoonde wildernis die zich uitstrekt van horizon tot horizon, het gevoel van grenzeloze ruimte, verbluffend rijke fauna en vogels bekijken, nachtelijke hemel bezaaid met sterren en hemellichamen van een onvoorstelbare helderheid en verbluffende zonsondergangen van onaardse schoonheid.
Als goed, met meer en meer culturele toerisme opties te bieden, zult u betoverd worden door de mensen van Botswana, een bezoek aan hun dorpen en het ervaren van de eerste hand hun rijke culturele erfgoed. Maar misschien wel het meest van alles, grootste geschenk Botswana is de mogelijkheid om ons in contact brengen met onze natuurlijke zelf. Het biedt dat belangrijke schakel zo sterk gevoeld door de inwoners van de ontwikkelde wereld, een doordringende leegte voelen we ons maar kunnen vaak niet te noemen - onze verbondenheid met de natuur en de verbazingwekkende diversiteit van planten en dieren worden onderzocht.
 


               highlightsLocatie: Botswana is een land ingesloten land in zuidelijk Afrika. Het grenst Zuid-Afrika, Namibië, Zambia en Zimbabwe. Ongeveer twee derde van het land ligt in de tropen.

Oppervlakte: Botswana heeft een oppervlakte van 581 730 vierkante kilometer - ongeveer de grootte van Frankrijk of Kenia.

Topografie: Kalahari Sands dekken 84 procent van de oppervlakte. 
Hoofdstad: Gaborone
Stedelijke centra
: Francistown, Lobatse, Selebi-Phikwe
Toerisme Centres: Maun, Kasane
Independence day: 30 september 1966
Overheid: Multi-party democratie
Bevolking: 1.85 miljoen, met een gemiddelde jaarlijkse groei van 2,4% (2006 statistieken)
National Language: Setswana
Officiële Taal: Engels
Valuta: Pula

      MEER INFORMATIE OVER...Actuele weer

Foto's:

Nieuwsbrief

Verzekeringen: