CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek en Tijger Safari

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Bezoek Taj Mahal
» De mooiste steden van Rajastan
» Tijger-safari in Ranthambore National 
   Park
REISPROGRAMMA12 dagen LAND(EN) India
 • Dagprogramma
 • Prijzen & Vertrek
 • Treinen
 • Hotels
Great rail
Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap

De hoogtepunten:

 • Een stadstour door Delhi met een rit per rickshaw
 • Treinreis naar Agra per Shatabdi Express
 • Agra’s Rode Fort en de wereldberoemde Taj Mahal
 • Fatehpur Sikri, de stad gebouwd in rood zandsteen
 • Op tijger-safari in Ranthambore National Park
 • Uitgebreide tour door de ‘roze stad’ Jaipur
 • Bezoek aan het Amber Fort
 • Overnachting in Patan Mahal Palace Hotel
 • Bezoek aan Patan inclusief stadstour 
Dag 1
Amsterdam - Delhi
Rechtstreekse dagvlucht per KLM van Amsterdam naar Delhi. Aankomst in de avond. Privé-transfer naar het 4-sterren Maidens Hotel voor een verblijf van drie nachten.
Dag 2
Acclimatiseren in Delhi
Een dag om te acclimatiseren. Geniet van de faciliteiten van uw hotel dat op de oevers van de Yamuna rivier ligt, temidden van een ruim 3 ha. grote tuin met zwembad. (D)
Dag 3
sightseeing tour door Delhi
Delhi is de culturele en politieke hoofdstad van het land met talloze prachtige monumenten, fraaie brede straten en ruim opgezette stadsparken. De stadstour begint in Old Delhi en gaat door historische straten en langs kleurrijke markten naar de Jama Masjid, een 17e-eeuwse moskee, de grootste van India. Vervolgens staat een tocht per rickshaw op het programma, onder andere door 'Silver Street'. Volgend hoogtepunten tijdens de stadstour is een bezoek aan Humayun's Tomb en aan de Qutab Minar - India’s grootste bakstenen toren. U ziet ook India Gate, de regeringsgebouwen en Rashtrapati Bhawan, het officiële paleis van de Indiase president. (O, D)
Dag 4
Agra, het Agra Fort en de Taj Mahal
We verlaten Delhi per trein, de Shatabdi Express en gaan op weg naar Agra, de stad die bekend is om zijn prachtige Mughul bouwwerken. Direct na aankomst is er een stadstour met een stop bij het Agra Fort, een complex die ook bekend staat als ‘de ommuurde stad’ als gevolg van de immense afmetingen. Het fort, dat strategisch bovenop een heuvel ligt, wordt wel gezien als India’s belangrijkste fortificatie.

In de loop van de middag bezoekt u een van de beroemdste bouwwerken ter wereld: de Taj Mahal. Internationaal beschouwd als een van de zeven wereldwonderen. Het bezoek is bewust gepland bij zonsondergang als de indrukwekkende schoonheid van dit gebouw extra tot zijn recht. Door de avondzon namelijk worden de natuurlijke kleuren van de stenen van het gebouw, wit, roze en rood extra versterkt. De overnachting is in het Trident Hotel. (O,D)
Dag 5
Fatehpur Sikri en Bharatpur
Agra wordt in de ochtend per touringcar verlaten voor de tocht naar Fatehpur Sikri, een fascinerende rood zandstenen stad, gebouwd aan het eind van de 16e eeuw. Hoewel de stad was ontworpen om te fungeren als nationale hoofdstad, werd deze al snel verlaten als gevolg van het droogvallen van de waterbronnen. Opvallend genoeg is de stad intact gebleven, exact zoals zij was 400 jaar geleden: een levend bewijs van de fraaie architectuur van het Mughul keizerrijk. Er is ruim de tijd om de stad te bekijken, waarna de reis verder gaat naar Bharatpur voor de lunch in een locaal restaurant. In de loop van de middag naar het treinstation voor de treinreis naar Sawai Madhopur. Na aankomst transfer naar de Taj Sawai Madhopur Lodge voor twee overnachtingen. (O, L, D)
Dag 6
Op zoek naar tijgers in Ranthambore Nationaal Park
In alle vroegte staat een safari door Ranthambore National Park op het programma. Hier leven zeldzame dieren als luipaarden en panters, temidden van een fraai landschap met bossen en ruige open vlaktes. Andere permanente parkbewoners zijn hyena’s, krokodillen en beren. Maar het park is vooral bekend om de populatie tijgers, een van de weinige plaatsen in India waar deze dieren nog in het wild voorkomen. Dit dankzij de succesvolle inspanningen van het Project Tiger. Om de kans een tijger te kunnen spotten te vergroten, is er in de loop van de middag nog een tweede safari gepland. (O, L, D)
Dag 7
Naar Jaipur
Deze dag reist u verder per touringcar naar Jaipur, hoofdstad van de deelstaat Rajasthan. De stad is alom bekend als 'Pink City', omdat roze zandsteen is gebruikt voor de bouw van de fraaie gebouwen binnen de stadsmuren. Bij aankomst inchecken in het Trident Hotel voor een verblijf van drie nachten. De rest van de dag is ter vrije besteding. Maak naar keuze een wandeling door de fraaie stad of geniet van de luxe van het hotel. (O, L, D)
Dag 8
Sightseeing Jaipur
’s Morgens is er een stadstour door Jaipur. Hoogtepunten zijn het stedelijke paleis, zetel van de huidige Maharaja van Jaipur. Het rijk versierde gebouw dateert uit 1728 en ligt verscholen achter hoge muren en temidden van prachtige tuinen. Verderop in de stad het 18e-eeuwse Astronomische Observatorium, een magnifiek complex dat beschikt over tal van toonaangevende geometrische apparatuur voor de positiebepaling van planeten: een werelderfgoed-site. Tenslotte het spectaculaire Palace of the Winds, een opvallend roze zandstenen gebouw, opgericht voor adellijke dames om over de stad te kunnen uikijken zonder zelf gezien te worden. De middag is ter vrije besteding.(O, D)
Dag 9
Het Amber Fort
Transfer per touringcar naar het oude dorp Amber voor een bezoek aan het immense Amber Fort. Hoog gelegen op een bergrug is het gebouwd als koninklijke woonstee, voordat de hoofdstad van Rajasthan werd verplaatst naar Jaipur. De heenweg omhoog gaat per jeep, waarna u vrij bent om het complex met zijn hofjes en grote zalen te verkennen. Het uitzicht over de imposante muren, fortificaties en de omringende bergen is verbluffend. Met name het contrast tussen het imposante exterieur en de verfijndheid van het interieur zal menigeen versteld doen staan. Veel kamers in het gebouw hebben prachtige muurschilderingen met fraaie spiegels en kostbare stenen, minutieus ingelegd in het metselwerk van de muren. (O,D)
Dag 10
Naar Patan
De reis naar de stad Patan gaat per touringcar. Bij aankomst reist u het laatste stukje op een door een kameel getrokken kar naar het Patan Mahal Palace Hotel. Dit prachtige hotel werd gebouwd rond 1790, vlak na de strijd om Badal-Mahal. Het is nu omgetoverd tot een hotel waarin het culturele erfgoed van het land zeer tastbaar is. Deze dag en de avond is Patan Mahal uw verblijfplaats. Gasten krijgen een koninklijke ontvangst en worden behangen met bloemen en rangooli (kleurrijke bloemmozaieken). Na het inchecken volgt een begeleide wandeling door Patan stad. Daarna staat het Badal Mahal, een 800-jaar oud paleis op het programma, vanaf waar u een adembenemend uitzicht heeft over de stad en de omringende bergen. ’s Avonds is er een galadiner in het paleishotel, een waardige afsluiting van deze prachtige rondreis door dit indrukwekkende deel van India. (O, D)
Dag 11&12
Naar Delhi en Amsterdam
Afscheid van het Patan Mahal Palace Hotel en transfer per touringcar naar Delhi International Airport. Na middernacht vertrekt u per KLM naar Amsterdam.

Aankomst in de ochtend van dag 12.


(O)= ontbijt   ( L)=lunch  ( D)=diner

Tour code: GSC - 12 dagen INDIA'S GOUDEN DRIEHOEK EN TIJGERS SAFARI

2017 vertrekdata en prijzen per persoon 

Datum   Incl. vluchten Excl. vluchten Datum   Incl. vluchten Excl. vluchten
Jan. 30 € 2.765 € 1.935 Okt. 16 € 2.825 € 1.995
Maart 6 € 2.885 € 2.055   23 € 2.885 € 2.055
  13 € 2.825 € 1.995 Nov. 13 € 2.765 € 1.935
Sept. 18 € 2.520 € 1.690   20 € 2.680 € 1.850
Okt. 2 € 2.765 € 1.935 Dec. € 2.705 € 1.870 

Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen de prijzen aangepast worden. 
 
Toeslagen en upgrades (niet inbegrepen):
- eenpersoonskamers tijdens gehele reis:  April en September: € 695,- p.p.
                                                                    Overige maanden: € 935,- p.p.

Inbegrepen in de reissom:
 • Vliegreis per KLM*: Amsterdam – Delhi v.v., inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Privé transfer van de luchthaven naar het hotel en v.v. op dag 2 en dag 11
 • Treinreis zoals beschreven per Shatabdi Express in airconditioned stoelen
 • 10 Nachten verblijf + late check out op dag 11 in genoemde (of gelijkwaardige) hotels op basis van logies ontbijt
 • 3 Lunches en 9 diners inclusief galadiner in het Patan Mahal Palace Hotel
 • Sightseeing tour door Delhi
 • Begeleide excursie door Agra
 • Bezoek Taj Mahal bij zonsondergang
 • Excursie naar Fatehpur Sikri
 • 2 Wildsafari’s (op zoek naar tijgers) in het Ranthambore National Park
 • Sightseeing tour door Jaipur en bezoek aan Amber Fort
 • Begeleide tour door Patan en Badal Mahal
 • Alle transfers per moderne Volvo touringcar met toilet
 • Gedurende de reis in India is een ‘Great Rail Journeys’ tourmanager (Engelstalig) aanwezig voor reisbegeleiding en advies
 • Fooien voor lokale gidsen en overige services
 • Bagage-afhandeling in de hotels en op de stations (Zelf dragen van bagage is niet nodig)
De prijzen zijn gebaseerd op gebruik van tweepersoonskamers door 2 personen. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag, zie prijstabel.

* Het gehanteerde KLM vliegtarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

 
Voor meer informatie over Great Rail Journeys klikt u hier.
 ReisvoorwaardenOp deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings-en annuleringsvoorwaarden:

Betalingen:
- Bij boeking dient een aanbetaling van 20% van de reissom te worden voldaan.
- Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.
- Indien de boeking 60 dagen of korter voor vertrek tot stand komt, dient de volledige reissom terstond te worden voldaan.

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

- 61 of langer voor vertrek                 de aanbetaling (20%)
- 60 t/m 41 dagen voor vertrek:          35% van de reissom
- 40 t/m 28 dagen voor vertrek:          60% van de reissom
- 27 t/m 14 dagen voor vertrek:          85% van de reissom
- 13 dagen of korter voor vertrek:     100% van de reissom
 

DE TREINEN

Is er een mooiere manier van reizen dan een reis per trein?
Een comfortabele treinreis betekent genieten van telkens wisselende landschappen vanuit een gemakkelijke fauteuil. Bovendien beschikt de trein over meer ruimte en faciliteiten dan de andere vervoermiddelen. Ook komt u soms zelfs op plaatsen die op andere wijze niet bereikbaar zijn. Hierdoor wordt uw treinreis een attractie op zich. Niet alleen de bestemming maakt de reis meer dan waard, maar beslist ook de treinreis zelf.

 
Shatabdi Express
De Shatabdi Express treinen behoren tot de snelste en beste van India en zijn daarmee de trots van de Indiase spoorwegen. Deze treinen zijn modern, airconditioned en oneindig veel comfortabeler dan het merendeel van de Indiase treinen. Tijdens de reis is uw plaats gereserveerd in de airconditioned Chair Class. In de trein zijn snacks, maaltijden en drankjes te koop.

DE HOTELS

Hotels vormen een uiterst belangrijk onderdeel van een vakantie. Daarom zijn de hotels van deze bijzondere reis met grote zorgvuldigheid uitgekozen op basis van hun individuele stijl, de gastvrijheid en de uitmuntende service. Veel aandacht is besteed aan de ligging van de hotels: niet ver van het station en in de nabijheid van de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden van de stad. 
 
Maidens Hotel – DelhiMaidens Hotel – Delhi
Dit elegante viersterren hotel stamt uit het begin van de 20e eeuw en is daarmee een van de oudste hotels van Delhi. Het hotel ligt in een prachtig eigen park aan de oever van de rivier Yamuna, op een kleine wandeling van de beroemde Jama Masjid Moskee en verschillende andere belangrijke attracties van de stad. In het hotel komt de koloniale sfeer perfect tot uiting. Het restaurant biedt zowel de Europese als de Indiase keuken. Voorts is er een koffieshop met Garden Terrace en de intieme Cavalry Bar. Er zijn bovendien een buitenzwembad en tennisbanen. De comfortabele hotelkamers zijn airconditioned en beschikken over telefoon, kabeltelevisie, minibar, haardroger en een safe.
 
Trident Hotel – Agra
Dit hotel ligt temidden van prachtige tuinen op slechts een steenworp afstand van de wereldberoemde Taj Mahal. Voor een aangenaam verblijf is er een fitnesscentrum en een zwembad, terwijl de mooi ingerichte kamers beschikken over airconditioning, koffiezetappraaat, een minibar, safe, haardroger en televisie.
 
Taj Sawai Madhopur Lodge – RanthamboreTaj Sawai Madhopur Lodge – Ranthambore
De Taj Sawai Madhopur Lodge is een fraai historisch hotel middenin de natuur, dat herinnert aan de tijd toen de lodge een rustplaats was tijdens de jachtpartijen van de Maharaja van Jaipur. Het hotel heeft een spa, zwembad, bar en lounge, terwijl de kamers zijn voorzien van televisie, safe, telefoon en minibar.
 
Trident Hotel – Jaipur
Op weg naar het Amber Fort, biedt het Trident Hotel in Jaipur een fraai uitzicht over het Mansagar meer en de omringen Aravalli-bergen. Voor de sportieve ontspanning zijn er een zwembad en een fitnesscentrum. De airconditioned kamers hebben telefoon, minibar, koffiezetapparaat, safe en een haardroger. 
 
Patan Mahal – PatanPatan Mahal – Patan
Het hotel is gebouwd rond 1790 vlak na de slag om Badal-Mahal. Anno nu weerspiegelt het gebouw het rijke verleden van het paleis met grote, ruime kamers ingericht met objecten die de Koninklijke allure van dit onderkomen verder versterken. Alles is even fraai en minutieus gerestaureerd om de rijkdom van de Koninklijke Familie van Patan te etaleren. Het hotel biedt een zwembad en alle kamers hebben airconditioning, koffiezetapparaat en minibar.
Print en bewaar deze reis
Print versie

Routekaart
Routekaart India's Tijgers en Paleizen

Klik op de kaart voor een vergrote weergave.
 
Film over de reis
   
  
       

                  Bekijk de film voor een eerste impressie!