CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
 

Onze arrangementen met de Shongololo Express

Dune Express in Oostelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Swakopmund naar Pretoria
Deze spectaculaire 12-daagse treinreis voert u van de kust van Namibië, een zonovergoten land van onweerstaanbare schoonheid met een schijnbaar onbeperkte ruimte, door steeds wisselende landschappen naar het in Zuid-Afrika gelegen Pretoria.
12 dagen   |   Vanaf € 4.270,- p.p.

Dune Express in Westelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Swakopmund
Deze spectaculaire 12-daagse treinreis voert u van Pretoria in Zuid-Afrika door steeds wisselende landschappen naar de kust van Namibië, een zonovergoten land van onovertroffen schoonheid met een schijnbaar onbeperkte ruimte.
12 dagen   |   Vanaf € 4.270,- p.p.

Good Hope Golf in Noordelijke richting

15-daagse treinreis met de Shongololo Express van Kaapstad naar Pretoria
Deze schitterende 15-daagse treinreis laat zowel de golfer als niet-golfer van dichtbij kennismaken met de populairste bestemmingen in Zuid-Afrika. U bezoekt de steden Kaapstad, Knysna, Oudtshoorn en Durban. U volgt de beroemde Tuinroute en bezoekt de parken St. Lucia Wetland Park, Hluhluwe wildpark en het Krugerpark. De reis eindigt in Pretoria.
15 dagen   |   Vanaf € 5.785,- p.p.

Good Hope Golf in Zuidelijke richting

15-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Kaapstad
Deze schitterende 15-daagse treinreis laat zowel de golfer als niet-golfer van dichtbij kennismaken met de populairste bestemmingen in Zuid-Afrika. U bezoekt de steden Durban, Oudtshoorn, Knysna en Kaapstad. U bezoekt de parken St. Lucia Wetland Park, Hluhluwe wildpark en het Krugerpark en u volgt de beroemde Tuinroute. De reis eindigt in Kaapstad.
15 dagen   |   Vanaf € 5.355,- p.p.

Southern Cross in Noordelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Victoria Falls
Deze 12-daagse treinreis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De laatste etappe voert u naar de machtige Victoria Falls, waar een sunset cruise op de Zambezi River een waardige afsluiting vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.
12 dagen   |   Vanaf € 3.470,- p.p.

Southern Cross in Zuidelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Victoria Falls naar Pretoria
Deze 12-daagse treinreis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De reis begint bij de machtige Victoria Falls, waar een sunset cruise op de Zambezi River het begin vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.
12 dagen   |   Vanaf € 3.715,- p.p.