CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Treasures of India

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Luxe privé-trein in India
» Presidential Suite ruimste treincomparti-
   ment ter wereld
» Keuze uit 3 prachtige rondreizen
LAND(EN)India
 • Dagprogramma
 • Prijzen / data
 • Vluchten / hotels
 • Verlenging
India

DELHI – AGRA – RANTHAMBORE – JAIPUR – DELHI

Hoogtepunten:

 • Bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal
 • Bezoek aan Agra Fort
 • Tijgers spotten in Ranthambore N.P.
 • Demonstratie polowedstrijd met olifanten
Dag 1
Delhi-Arga
‘s Ochtends gaat u in Delhi aan boord van de Maharaja's Express. U wordt op traditionele wijze verwelkomd. Tijdens de rit naar Agra wordt een brunch geserveerd. Na aankomst in Agra bezoekt u Agra Fort met zijn vele zalen, binnenhoven, paviljoens, tuinen. ’s Avonds champagne party op een dakterras met uitzicht op de schitterende Taj Mahal.
Dag 2
Agra (Taj Mahal) - Ranthambore N.P.
U stapt vroeg uit voor een bezoek aan de magnifieke Taj Mahal bij zonsopgang. Dit wonder van architectuur werd gebouwd door Shah Jehan als mausoleum voor zijn echtgenote Mumtaz. Aansluitend ontbijt met champagne op een dakterras met uitzicht op de Taj Mahal. Daarna terug aan boord van de trein. Geniet van een uitstekende lunch terwijl u naar de volgende bestemming reist: Ranthambore National Park. ’s Middags gaat u op safari, op zoek naar tijgers, hyena’s, luipaarden en vele vogelsoorten die in dit park leven. Voor diner en overnachting keert u terug in de trein.
Dag 3
Jaipur
Aankomst in de “Roze Stad” Jaipur. U brengt een bezoek aan het hooggelegen Amber Fort met zijn beroemde spiegelzaal. Daarna volgt een uniek gebeuren: een demonstratie polowedstrijd met olifanten. Na de wedstrijd volgt een lunch op een exclusieve locatie. Mogelijkheid om terug te keren naar de trein of om een optioneel bezoek te brengen aan het City Palace en Jantar Mantar.
Dag 4
Delhi
Tijdens het ontbijt rijdt de trein Delhi binnen. Na aankomst neemt u afscheid van de Maharaja's Express.
 

TREASURES OF INDIA (4 dagen/3 nachten)

DELHI – AGRA – RANTHAMBORE – JAIPUR – DELHI

 


Vertrekdata (zondag) 
15 oktober 2017 
12 november 2017
10 december 2017

7 januari 2018
4 februari 2018
4 maart 2018
1 april 2018

 
Prijzen per persoon Deluxe
Compartiment
Junior
Suite
Suite Presidential
Suite
2-persoonscompartiment $ 4.197 $ 5.396 $ 8.284 $ 14.061
Toeslag alleengebruik $ 3.172 $ 4.861 $ 8.284 $ 14.061


Prijzen zijn inclusief 9% tax.
 
Inbegrepen in de reissom: 
 • Accommodatie in een 2-persoons Compartiment (of Suite) met privé-badkamer
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis alsmede huiswijnen, bier, alcoholvrije drankjes, sappen, mineraalwater, koffie en/of thee
 • Butler service
 • Alle transfers en excursies volgens programma o.l.v. Engels sprekende gidsen, inclusief entreegelden en permits voor fotocamera's 
 • Diensten van een arts aan boord van de trein
 • Bagage-afhandeling op de stations
 • Lokale belastingen

Niet inbegrepen in de reissom: 
 • Fooien
 • Overige alcoholische drankjes (likeuren en premium brands)
 • Laudry-service
 • Vluchten van Amsterdam naar India en v.v.
 • Pre en post tours in Delhi, Mumbai of elders in India

   

REISVOORWAARDEN

Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden:

Betalingen
• Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan;
• Uiterlijk 65 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan.

Annuleringskosten
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
• Bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: 25% van de reissom;
• Bij annulering op 90 dagen tot 60 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;

• Bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

 

 

VERZEKERINGEN

Wij attenderen op het belang van een goede reis- en annuleringsrisicoverzekering.

INCENTO kan desgewenst deze verzekeringen voor u afsluiten bij Allianz Global Assistance.

 


VLUCHTEN EN HOTELS

Wilt u de reis compleet met vluchten en hotels? Wij regelen graag voor u de vliegreis vanuit Amsterdam met hotelverblijf in Delhi. Klik op het tabje  'Vluchten en hotels' voor de details.

Ook stellen wij diverse andere arrangementen in India op maat voor u samen.

Vluchten en hotels

Aansluitend op de reis per Maharajas’ Express bieden wij een basisarrangement bestaande uit het hotelverblijf in Delhi.

Reisprogramma Delhi - Delhi

 

Dag 1: Amsterdam - Delhi
Na aankomst in Delhi privé-transfer naar het 5-sterren Imperial Hotel waar u 2 nachten verblijft in een luxe ‘Heritage’-kamer.

Imperial Hotel Delhi
Het beroemde en luxe Imperial Hotel is gevestigd in een helderwit koloniaal pand aan de prestigieuze Queen's Way, vlakbij Connaught Place in het centrum van New Delhi. Het interieur van het hotel is een mengeling van Victoriaanse en art deco stijl. De hoge plafonds, kristallen kroonluchters, de fraaie marmeren vloeren en een indrukwekkende hoeveelheid 18e en 19e eeuwse kunst in de gangen van het hotel, herinneren aan het koloniale tijdperk en geven dit hotel een enorme flair. Bovendien maakt het zeer hoge service-niveau een verblijf in dit hotel onvergetelijk. De restaurants in dit hotel behoren tot de beste van de stad.


Dag 2: Delhi
Deze dag maakt u een stadstour door Delhi. ’s Ochtends bezoekt u het fraaie 17e eeuwse Rode Fort. Tegenover het Rode Fort ligt de Jama Masjid, de grootste moskee van India, opgetrokken uit rood zandsteen en wit marmer. Ook bezoekt u de Raj Ghat op de oevers van de Yamuna-rivier, de plaats waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd. ‘s Middags is New Delhi aan de beurt en rijdt u langs de India Gate en de parlementsgebouwen. U bezoekt Humayun’s Tomb en tenslotte de Qutub Minar, een indrukwekkende toren uit de 13e eeuw.

Dag 3 t/m 5: Maharaja's Express
Ontbijt in het hotel. Privé-transfer naar het station. Begin van uw reis per Maharaja's Express (zie dag 1 van het programma Treasures of India).

Dag 6: Delhi - Amsterdam
Aankomst per Maharaja's Express in Delhi (zie programma Treasures of India). Privé-transfer van het station naar het Pullman Hotel. U beschikt hier over een kamer tot aan uw vertrek naar de luchthaven. Eventueel gelegenheid voor optionele excursies. ’s Avonds privé-transfer naar de luchthaven van Delhi voor de vlucht naar Amsterdam.

 

Reisgegevens

 

Prijzen per persoon: 10 januari t/m
19 december 2017
6 januari t/m
30 april 2018
Arrangement (o.b.v. 2 persoonskamer) Eur 835 Eur 835
Toeslag kamer alleengebruik Eur 540 Eur 540
 
Extra nacht Imperial Hotel – Delhi
2-persoonskamer
Toeslag kamer alleengebruik

Eur 295
Eur 235


Eur 295

Eur 235

Reisperiode 20-12-2017 t/m 10-1-2018: op aanvraag


Inbegrepen in het arrangement:  
 • 2 nachten verblijf in een ‘Heritage’-kamer in het 5-sterren Imperial Hotel in Delhi, inclusief ontbijt
 • Dagkamer in het Pullman Hotel in Delhi na afloop van de treinreis tot aan uw vertrek naar de luchthaven
 • Privé-transfers en excursies volgens programma per airconditioned minibus en Engels sprekende gids
 • Entreegelden volgens programma 
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen in het arrangement:
 • Overige maaltijden
 • Visumkosten India

Aansluitende vluchten

Graag reserveren wij voor het voordeligste tarief uw vluchten met gerenommeerde maatschappijen als KLM, Emirates, Etihad en Qatar Airways.
 
Langer verblijf in India?
Wij stellen graag op maat diverse (verlengings)arrangementen in India op maat voor u samen.
Klik op het tabje 'Verlenging' voor een verblijf in “Ananda In the Himalayas” één van de mooiste spa-resorts ter wereld.ANANDA IN THE HIMALAYAS

Het luxueuze kuurhotel “Ananda In The Himalayas” ligt op 1000 meter hoogte in de uitlopers van het Himalaya gebergte dichtbij Rishikesh, de yogastad van India. Het is een voormalig Maharadjapaleis dat is omgebouwd tot een kuuroord van het allerhoogste niveau op één de mooiste plekken ter wereld! Het resort is meerdere keren verkozen als beste spa-resort ter wereld. U wordt hier bovendien bijna letterlijk betoverd door de schoonheid van de bergen. De kuurprogramma’s zijn veelzijdig en worden op ieders persoonlijke behoefte afgestemd. Of dat nu gaat om ontstressen, ontgiften, gewichtverlies of anti-veroudering, elk programma wordt volledig persoonlijk op u afgestemd. In Ananda In The Himalayas krijgt u tevens adviezen over een gezonde leefstijl, over voeding en lichaamsbeweging. Eén van de specialiteiten van Ananda is een Ayurveda kuur bestaande uit een intake gesprek en diverse behandelingen. Yoga en meditatie worden gratis aangeboden aan de gasten, net als tientallen andere activiteiten en faciliteiten waaronder spa-behandelingen, sauna, stoom- en jacuzzi baden.

 

 

Reisprogramma:

Dag 1: Delhi– Dehradun – Narendra Nagar

Aankomst per Maharaja's Express in Delhi (volgens programma Treasures of India). Transfer van het station naar de luchthaven voor de vlucht naar Dehradun. Na aankomst transfer naar Narendra Nagar voor een verblijf van 3 nachten in Ananda In The Himalayas met accommodatie in een ‘Palace View’-kamer.
 

Dag 2 en 3: Ananada In The Himalayas
Tijdens uw verblijf zijn er naast de programma’s in het luxe resort, ook mogelijkheden voor wandeltochten in de omliggende bergen en excursies. Een bezoek aan Rishikesh aan de Ganges met zijn vele ashrams en yoga-centra is zeker de moeite waard. In de zestiger jaren bezochten de Beatles deze de stad om naar goeroe Maharishi Mahesh te luisteren. Rishikesh ligt niet ver van de bron van de Ganges en geldt als toegangspoort van de Himalayas. In de omgeving liggen diverse heilige Hindu-plaatsen die u kunt bezoeken.

Dag 4: Narendra Nagar – Dehradun - Delhi
‘s Middags transfer naar de luchthaven van Dehradun voor de vlucht naar Delhi. Privé-transfer naar het 5-sterren Westin Gurgaon Hotel nabij de luchthaven. U beschikt hier over een kamer tot aan uw vertrek ’s avonds laat naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam.

 

Reisgegevens


Prijzen per persoon: 10 januari t/m
19 december 2017
10 januari t/m
30 april 2018
Arrangement (o.b.v. 2 persoonskamer) Eur 2.195 Eur 2.365
Toeslag kamer alleengebruik Eur 1.295 Eur 1.295
Reisperiode 20-12-2017 t/m 10-1-2018: op aanvraag


Inbegrepen in het arrangement: 
 • 3 nachten in een tweepersoons “Deluxe Palace View” kamer in het 5-sterren Ananada In The Himalayas Hotel, op basis van logies en ontbijt 
 • Vluchten Delhi- Dehradun v.v. per Jet Airways in economy class, inclusief belastingen
 • Privé-transfers vogens programma per airconditioned minibus 
 • Diensten van een lokale Engelssprekende gidsen bij aankomst en vertrek 
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Overige maaltijden
 • Spa-behandelingen en massages

 
Print en bewaar deze reis
Print versie

Routekaart

 
 
 
Overzicht treinen
Media librarymedia library - Maharajas' Express India