Golden Eagle Luxury Trains
Trans-Siberië, Zijderoute, Iran en Centraal-Europa per privé-trein

Welkom aan boord!
Avontuur en comfort komen samen in deze ’wereldreizen’ per privé-trein. U reist naar fabelachtig mooie, vaak moeilijk toegankelijke bestemmingen zonder dat u hoeft in te leveren op comfort en veiligheid. In internationaal gezelschap en onder deskundige begeleiding maakt u kennis met relatief onbekende landen, volken en culturen. Na elke excursie keert u terug in de vertrouwde en veilige omgeving van uw comfortabele ’privé-hotel op wielen’. U maakt als het ware een cruise over land!

Golden Eagle

‘Vlaggenschip’ in dit programma is de Golden Eagle Trans-Siberian Express, de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland. Alle privé-compartimenten beschikken over een eigen moderne badkamer, een unicum op het Russische spoor! De trein heeft 2 fraai ingerichte restaurantrijtuigen waar uitstekende maaltijden worden geserveerd en een sfeervol barrrijtuig. Met deze trein reist u in 15 dagen door 8 tijdzones en over ruim 9000 km spoor van Moskou naar Vladivostok waarbij onderweg dagelijks wordt gestopt voor het maken van interessante excursies. Zo maken we met deze trein ook reizen langs de Zijderoute en naar Mongolië met als absoluut hoogtepunt het Nadaam Festival in Ulaan Baatar.

Eén van de nieuwe bestemmingen met deze luxe privé-trein is Iran. Bezoek dit bijzondere land aan boord van de Golden Eagle en ervaar de architectuur en gastvrijheid van dit land. 

Golden Eagle Danube Express

Binnen Europa worden verschillende reizen uitgevoerd met de Golden Eagle Danube Express. U logeert aan boord in een comfortabel compartiment. U hoeft uw koffer maar één keer uit te pakken om te genieten van een boeiende rondreis door Centraal-Europa. Uw cabin steward is altijd in de buurt en zorgt er ook in deze trein voor dat het u aan niets ontbreekt.

 

VRAAG BROCHURE AAN

Brochure aanvragen