AMTRAK USA: losse treintickets, railpassen en slaapaccommodaties

Reserveer en bespaar nu; betaal later!
Bestel uw losse AMTRAK-ticket of -railpas zo vroeg mogelijk bij Incento of uw reisbureau. Waarom?

Door vroeg te reserveren bij Incento of uw reisbureau, profiteert u van voordelige tarieven die op dat moment vaak nog beschikbaar zijn. Echter…. u hoeft pas uiterlijk 8 weken voor vertrek uw restantbetaling te voldoen (of zoveel eerder als u het ticket wilt ontvangen). Als u korter voor vertrek boekt, zijn de voordelige tarieven meestal niet meer beschikbaar.
Bovendien zijn slaapaccommodaties in de treinen vaak ruim tevoren volgeboekt. Als u reserveert via www.amtrak.com, dient u bij reservering van het ticket direct per creditcard af te rekenen.

AMTRAK Treintickets

Amerika beschikt over een uitgebreid netwerk aan treinverbindingen. Wij hebben voor u de tarieven van de belangrijkste routes op een rij gezet. Wij berekenen graag het meest gunstige tarief voor u. Kinderen t/m 12 jaar reizen mee voor half geld. Senioren van 62 jaar en ouder genieten vaak 10 a 15% korting (niet over de goedkoopste tarieven). De hoogte van het tarief wordt bepaald door het seizoen en de beschikbaarheid op het moment van reserveren.

Gateway tarieven - reizen in het Noord-Oosten van Amerika
Op de drukbereden routes in het Noord-Oosten van Amerika gelden speciale Gateway Tarieven. U dient vooraf een tijdstip te reserveren. Tarieven voor de Acela Express zijn op aanvraag. 

Klik hier voor de tarieven

AMTRAK Railpassen

Een AMTRAK Railpas kunt u flexibel reizen met de treinen en bussen van AMTRAK gedurende 15, 30 of 45 dagen. Indien u dus meerdere trajecten per trein gaat afleggen, kan dit voordeliger zijn. Wij berekenen graag uw voordeel.

Klik hier voor de tarieven van de railpassen

Toeslagen slaapaccommodatie

Op de lange afstanden heeft u naast de zitplaatsen de mogelijkheid om een slaapaccommodatie te reserveren. Zo reist u comfortabel, ook tijdens de nachten, en komt u uitgerust op uw plaats van bestemming.

Klik hier voor de toeslagen slaapaccommodatie

Brochure aanvragen