AMTRAK USA: losse treintickets en slaapaccommodaties

Reserveer en bespaar nu; betaal later!
Bestel uw losse AMTRAK-ticket zo vroeg mogelijk bij Incento of uw reisbureau. Waarom?

Door vroeg te reserveren bij Incento of uw reisbureau, profiteert u van voordelige tarieven die op dat moment vaak nog beschikbaar zijn. Echter…. u hoeft pas uiterlijk 8 weken voor vertrek uw restantbetaling te voldoen (of zoveel eerder als u het ticket wilt ontvangen). Als u korter voor vertrek boekt, zijn de voordelige tarieven meestal niet meer beschikbaar.
Bovendien zijn slaapaccommodaties in de treinen vaak ruim tevoren volgeboekt. Als u reserveert via www.amtrak.com, dient u bij reservering van het ticket direct per creditcard af te rekenen.

AMTRAK Treintickets

Amerika beschikt over een uitgebreid netwerk aan treinverbindingen. Wij hebben voor u de tarieven van de belangrijkste routes op een rij gezet. Wij berekenen graag het meest gunstige tarief voor u. Kinderen t/m 12 jaar reizen mee voor half geld. Senioren van 62 jaar en ouder genieten vaak 10 a 15% korting (niet over de goedkoopste tarieven). De hoogte van het tarief wordt bepaald door het seizoen en de beschikbaarheid op het moment van reserveren.

Gateway tarieven - reizen in het Noord-Oosten van Amerika
Op de drukbereden routes in het Noord-Oosten van Amerika gelden speciale Gateway Tarieven. U dient vooraf een tijdstip te reserveren. Tarieven voor de Acela Express zijn op aanvraag. 

Klik hier voor de tarieven

Toeslagen slaapaccommodatie

Op de lange afstanden heeft u naast de zitplaatsen de mogelijkheid om een slaapaccommodatie te reserveren. Zo reist u comfortabel, ook tijdens de nachten, en komt u uitgerust op uw plaats van bestemming.

Klik hier voor de toeslagen slaapaccommodatie

Brochure aanvragen