Ontdek Canada per trein - VIA Rail Canada

Canada is één van de grootste landen ter wereld. De 497 treinen van de nationale spoorwegmaatschappij VIA Rail laten dit land in al zijn uitgestrektheid zien; het 12.500 km tellende spoorwegnetwerk loopt over hoge bergpassen en langs brede rivieren. Laat u meevoeren op een comfortabel avontuur dat zich afspeelt tussen de ruige landschappen rondom Halifax aan de Atlantische Oceaan, via de Rocky Mountains naar het bruisende Vancouver aan de Stille Oceaan. De trein brengt u zelfs naar gebieden die voor andere vervoermiddelen onbereikbaar zijn.

Klik hier voor meer informatie over de treinen

De routes en dienstregelingen

De nationale spoorwegmaatschappij VIA Rail brengt u via de mooiste routes naar zo’n 450 verschillende bestemmingen in Canada. De belangrijkste treinverbindingen hebben we voor u onder elkaar gezet.

Klik hier voor de Route en dienstregeling 

Tarieven en slaapaccommodatie

De tarieven, al dan niet inclusief comfortabele slaapaccommodatie, zijn gunstig. Zo kunnen we voor u alle losse treintrajecten reserveren. Wenst u meer flexibiliteit, dan is een railpas een goede mogelijkheid. Op de langere trajecten zijn slaapaccommodaties beschikbaar, zodat u uitgerust op uw plaats van bestemming aankomt. 

Klik hier voor de losse tarieven, railpassen en slaapaccommodaties

 

Brochure aanvragen