Belmond: een collectie unieke reisbelevenissen in Europa en Azië!

Belmond staat al meer dan honderd jaar symbool voor de beroemdste treinreis ter wereld: de Venice Simplon-Orient-Express is een rijdend museum dat u in twee dagen van Londen of Parijs naar Venetië brengt in alle elegance van begin vorige eeuw.

Maar in onze tijd staat Belmond voor véél meer exclusieve reizen. 
Zo behoort tot de collectie historische treinreizen Belmond Royal Scotsman waarmee u enkele dagen door Schotland toert en o.a. kastelen en landhuizen bezoekt. In Azië is er de Eastern & Oriental Express die over het mooie traject tussen Singapore en Bangkok rijdt. Verder biedt Belmond exclusieve riviercruises door het mysterieuze Myanmar (Birma) met de Belmond Road to Mandalay.. De treinen en het schip hebben elk een geheel eigen unieke sfeer. Wat ze gemeen hebben, is stijl, gastronomie op topniveau en een onberispelijke service. Alle ingrediënten voor een echte droomreis!

In 2016 is de collectie verrijkt met de komst van de zeer exclusieve Belmond Grand Hibernian in Ierland. U beleeft Ierland op een wel heel bijzondere manier aan boord van deze luxueuze trein.

Brochure aanvragen