Orient Silk Road Express
Orient Silk Road Express
Orient Silk Road Express
Orient Silk Road Express
Orient Silk Road Express
Orient Silk Road Express
Orient Silk Road Express
Orient Silk Road Express
Orient Silk Road Express
HomeOnze beroemde treinenOrient Silk Road Express

Orient Silk Road Express

Uw comfortabele ‘hotel op rails’ tijdens een onvergetelijke reis langs de Zijderoute

De Orient Silk Road Express privétrein biedt eersteklas comfort op een reis langs de anders zo moeilijk toegankelijke Zijderoute in Centraal-Azië. Sommige rijtuigen, waaronder verschillende slaaprijtuigen en een restaurantrijtuig werden pas in 2013 gebouwd. In de sfeervolle restaurantrijtuigen worden heerlijke, vers bereide gerechten geserveerd en ’s avonds is er een barservice. In de slaaprijtuigen bevinden zich compartimenten in 5 categorieën. Wij beperken ons aanbod tot de 2 meest comfortabele categorieën waarin elk compartiment beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle compartimenten in de trein hebben stopcontacten voor het opladen van uw batterijen. Als de trein rijdt, is de Orient Silk Road Express airconditioned.


COMPARTIMENTEN

KALIF
Dit compartiment met het hoogste comfortniveau in de trein heeft twee bedden. Het bovenste bed meet ca. 80 x 174 cm; het onderste bed is groter: ca. 112 x 184 cm. Het compartiment biedt voorts comfortabele zitruimte, een kledingkast, een kluisje en een eigen badkamer met een aparte douchecabine, wastafel en toilet. Elk rijtuig in deze categorie bevat slechts 4 compartimenten.

Kalif Rijtuig

SULTAN
Deze, op een na hoogste categorie heeft twee bedden. Het bovenste bed meet ca. 80 x 174 cm; het onderste bed is groter: ca. 110 x 184 cm. Het compartiment biedt voorts comfortabele zitruimte, een tafel, een kledingkast en een badkamer voorzien van toilet, wastafel en geïntegreerde douche met douchegordijn. Elke rijtuig in deze categorie bevat slechts 6 compartimenten.

Sultan Rijtuig

Overige categorieën
Compartimenten in de overige 3 categorieën (Aladdin, Ali Baba en Habibi) beschikken niet over een badkamer. Toiletten en een wastafel bevinden zich op de uiteinde van het betreffende rijtuig. In categorie ‘Aladdin’ bevindt tevens een douche aan het einde van het rijtuig.

RESTAURANTRIJTUIGEN

In de gezellige restaurantrijtuigen worden vers bereide regionale gerechten geserveerd. ’s Avonds bent u welkom in het restaurantrijtuig met barservice voor een gezellig samenzijn met medereizigers. Beschikbaar zijn frisdrank, bier, wijn en sterke dranken.

Restaurant    

 Restaurant car

Reizen met deze trein

vanaf €10.065,00
  • Orient Silk Road Express
  • 15 dagen
  • vanaf 7 okt.
  • Kazachstan
    Oezbekistan
    Turkmenistan
  • Wenst u advies?
Bekijk deze reis

Reviews door onze reizigers

Reviews

9/10 | 151 beoordelingen
94% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan.
94% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan.

Avontuur tussen de rails

Paul de Boone 16-10-2018
Beveelt u ons aan? Ja
Hoe heeft u uw reis ervaren?
Wij hebben een geweldige treinreis door Zwitserland gemaakt.
De reis was prima afgestemd op onze wensen, goede hotels op loopafstand van de treinstations.
lees beoordeling

Niagara falls getaway en Route 66 by train

Saskia Rauws 03-06-2018
Beveelt u ons aan? Ja
Hoe heeft u uw reis ervaren?
Geweldig! Alles is tot in de puntjes verzorgd. Onze eigen uitbreiding was goed uitgevoerd. We zijn erg blij met de reis!
lees beoordeling
Brochure aanvragen