Treinen India

India is een spoorwegland pur sang. Per dag vervoeren 11.000 treinen 13 miljoen passagiers over 108.000 kilometer rails. Reizen met luxe privé-treinen in India is erg populair geworden. Het is immers een uitstekende manier om dit fascinerende land te verkennen zonder in te leveren op comfort en gemak.
Wij bieden reizen met de twee beste privétreinen in India:

Maharajas' Express

De Maharajas’ Express is zonder meer de meest luxe trein van India. Voorzien van de modernste technieken biedt deze nieuwgebouwde trein faciliteiten die je gewoonlijk alleen in 5-sterren hotels aantreft. De compartiment en suites zijn ruim en smaakvol ingericht en beschikken elk over een badkamer met douche en toilet. De twee restaurantrijtuigen en de bars weerspiegelen de charme van de klassieke Indiase cultuur. Zo reist u als een maharadja van de ene bezienswaardigheid naar de andere.

Deccan Odyssey

Ook aan boord van de Deccan Odyssey geniet u van onberispelijke service, luxe en gastronomie. Reizen met de Deccan Odyssey is een prikkeling voor alle zintuigen. Ontspan aan boord in buitengewoon comfort, terwijl u de meest iconische bezienswaardigheden van Rajasthan en Maharashtra bezoekt waaronder meerdere UNESCO World Heritage Sites.


Alle treinen op een rij

Brochure aanvragen