Deccan Odyssey
Deccan Odyssey
Deccan Odyssey
Deccan Odyssey
Deccan Odyssey

Deccan Odyssey

Een reis met de luxe Deccan Odyssey door het hart van India geeft je het gevoel terug te gaan naar de tijd van de Maharadja's. Geniet aan boord van onberispelijke service, luxe en gastronomie zoals zij dat gewend waren. Reizen met de Deccan Odyssey is een prikkeling voor alle zintuigen. Ontspan aan boord in buitengewoon comfort terwijl u regelmatig uitstapt voor bezoeken aan de meest iconische bezienswaardigheden van Rajasthan en Maharashtra waaronder meerdere UNESCO World Heritage Sites. Geniet van de schoonheid van Udaipur, de "City of Lakes", de kleurrijke stad Jaipur en bewonder de adembenemende Taj Mahal. U reist van hoogtepunt naar hoogtepunt zonder dat u hoeft af te zien van comfort en luxe. Welkom aan boord!

Over de Deccan Odyssey

De moderne, comfortabele Deccan Odyssey heeft 10 slaaprijtuigen met elk 4 Deluxe Cabins en 2 rijtuigen met elk 2 Presidential Suites. Elk slaaprijtuig heeft op het uiteinde een kleine lounge waar de cabin attendant u na elke excursie begroet met koele drankjes en handdoekjes. In het midden van de trein bevinden zich de 2 sfeervol ingerichte restaurantrijtuigen met aangrenzend het gezellige barrijtuig. Verder treft u een lounge-rijtuig aan en een uniek wellness- en fitnessrijtuig. De trein heeft plaats voor maximaal 88 gasten.

De Compartimenten aan boord van de Deccan Odyssey

Deluxe Cabin (9 m2)
Deze comfortabele compartimenten in de Deccan Odyssey zijn uitgerust met 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed. Elk compartiment beschikt uiteraard over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel en verder alle faciliteiten zoals u die in een hotelkamer zou aantreffen.

Deccan Odyssey - Deluxe twin

Deccan Odyssey - Deluxe double
Presidential Suite (18m2)
Een Presidential Suite beslaat een half rijtuig van de Deccan Odyssey. Naast een slaapkamer met een tweepersoonsbed beschikt een suite over een aparte zitkamer met tafel, stoelen en een comfortabele zitbank. De zitbank kan desgewenst worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed.

Deccan Odyssey - Presidential Suite

Deccan Odyssey - Presidential Suite

 

Restaurantrijtuigen aan boord van de Deccan Odyssey

In het midden van de Deccan Odyssey bevinden zich de 2 sfeervol ingerichte restaurantrijtuigen. Hier worden maaltijden van hoge kwaliteit geserveerd met keuze uit zowel westerse als Indische gerechten. Maaltijden buiten de trein (tijdens excursies) zijn meestal alleen Indisch.

Deccan Odyssey - Restaurantrijtuig

 

Bar- en lounge-rijtuigen in de Deccan Odyssey

Het barrijtuig van de Deccan Odyssey is een perfecte omgeving voor een gezellige ontmoeting met andere gasten. Daarnaast is er een lounge-rijtuig met tafels en stoelen en waar spellen en boeken beschikbaar zijn.

 Deccan Odyssey - loungerijtuig


Wellness- en fitnessrijtuig in de Deccan Oddyssey

De Deccan Oddyssey beschikt over een spa-rijtuig waar u zich kunt laten verwennen met een traditionele Ayurveda-massage of schoonheidsbehandelingen (niet gratis). Er is ook een stoombad. De fitnessruimte is voorzien van een loopband, fiets en gewichten. Voor medische zorg is er altijd een arts aan boord van de Deccan Odyssey.

Deccan Odyssey - Wellness- en fitnessrijtuig

Deccan Odyssey - Wellness en fitnessrijtuig

 

 

Naar boven

 

 

 

Reizen met deze trein

vanaf €14.395,00
  • Deccan Odyssey
  • 16 dagen
  • vanaf 2 dec.
  • India
  • Wenst u advies?
Bekijk deze reis
vanaf €14.195,00
  • Deccan Odyssey
  • 16 dagen
  • vanaf 21 okt.
  • India
  • Wenst u advies?
Bekijk deze reis

Reviews door onze reizigers

Reviews

8,8/10 | 154 beoordelingen
94% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan.
94% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan.

New York - Chicago

E.Gidius 08-08-2017
Beveelt u ons aan? Ja
Hoe heeft u uw reis ervaren?
De reis kende de nodige problemen, maar daar heeft Incento part noch deel aan.
lees beoordeling

Een combinatie van een zelf samengestelde reis en...

Marion Engelsman 11-03-2019
Beveelt u ons aan? Ja
Hoe heeft u uw reis ervaren?
Er is meegedacht met onze plannen en ook voor de vluchten die daarin pasten is een goed advies gegeven. Alles was heel goed geregeld. De treinreis van Perth naar Adelaide is ons heel goed bevallen....
lees beoordeling
Brochure aanvragen