Treinen Zuidelijk Afrika

In Zuidelijk Afrika bieden we een aantal interessante treinarrangementen aan boord van de luxueuze Rovos Rail en de Shongololo Express. 

Rovos Rail

De “Pride of Africa” van Rovos Rail is de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. De trein is uw rijdende hotel. Aan boord geniet u van vijfsterren-accommodatie en -service èn van het steeds wisselende Afrikaanse landschap. Onderweg wordt regelmatig gestopt voor excursies en safari’s. Werkelijk alles is inbegrepen: de uitstekende maaltijden, wijnen en andere drankje, de safari's en andere excursies. U kunt kiezen uit korte reizen van 3 of 4 dagen en langere reizen van 1 à 2 weken door Zuid-Afrika en omringende landen met als ‘topper’ de 19-daagse ‘Safari on Rails’ door 5 landen tussen Dar es Salaam in Tanzania en Kaapstad in Zuid-Afrika.


Shongololo Express

De Shongololo Express wordt eveneens geëxploiteerd door Rovos Rail. Deze trein met keuze uit 2 types accommodatie, maakt het reizen over langere afstanden in Zuidelijk Afrika tot een bijzonder aangename, comfortabele ervaring. De 12- tot 15-daagse tours doorkruisen Zuid-Afrika, Namibië, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe met een programma vol interessante excursies en safari’s.

Brochure aanvragen