Treinreizen in Zwitserland

De prachtige landschappen, de perfecte treinverbindingen en de talloze bergbanen met adembenemende panorama's maken van Zwitserland een land dat bij uitstek geschikt is om per trein te verkennen. Wij bieden u een uitgebreid aanbod verschillende, individuele treinrondreizen van 4 tot 10 dagen.

De treinen

Zwitserland is het land bij uitstek om per trein te ontdekken. Ervaar het uitgebreide spoorwegnetwerk, de stiptheid en de prachtige natuur. Naast het nationale netwerk kent Zwitserland vele bijzondere (panorama)treinen en bergbanen. Wat dacht u van de Bernina Express, de Glacier Express of de Golden Pass Line?

Arrangementen

Voor u hebben wij een uitgebreid aanbod van arrangementen, waarbij de trein gecombineerd wordt met de leukste steden van Zwitserland. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Zermatt, St. Moritz, Lugano, Luzern of Interlaken. Uiteraard kunnen de arrangementen uitgebreid worden met een extra hotelovernachting of geheel op maat aangepast worden.

NS International - ICE

Start uw vakantie al in Nederland en reis per ICE International af naar Zwitserland. U arriveert nog dezelfde avond in uw hotel.