Prestige Continental Express
Prestige Continental Express

Prestige Continental Express

Gecreëerd door René Bubendorf in 2003, biedt de Prestige Continental Express zijn gasten een luxe trein met het comfort en de veiligheid van de moderne tijd, in de stijl van de Oriënt Express.

Nostalgie aan boord

De Prestige Continental Express is gebouwd op het fundament van moderne treinwagons van de Deutsche Bahn, compleet met alle veiligheidsvoorzieningen en comfort en inclusief moderne airconditioning. Maar van binnen zijn de ruituigen helemaal aangekleed zoals in de originele Oriënt Express trein met getrouw gegoten lampen en armaturen, koperen bagagerekken en ingelegd hout.
De trein bestaat uit drie rijtuigen; de Salon Bleu en de Rubis Noir, twee restaurantrijtuigen met zitplaatsen voor 48 gasten. Daarnaast heeft de trein een stijlvolle pianobar, compleet met livemuziek gedurende de dag. De moderne keuken verwent de gasten met voortreffelijke maaltijden, bereid met de meest verse lokale ingrediënten.

Reizen met deze trein

vanaf €19.098,00
  • Glacier Pullman Express
  • 13 dagen
  • vanaf 24 aug.
  • Zwitserland
  • Wenst u advies?
Bekijk deze reis

Reviews door onze reizigers

Reviews

8,8/10 | 161 beoordelingen
93% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan.
93% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan.

We een reis gemaakt met een camper door het westen...

Henri Veltkamp 18-12-2017
Beveelt u ons aan? Ja
Hoe heeft u uw reis ervaren?
Wij vinden de ervaring met Incento erg prettig. We hadden voor de reis toch wel wat vragen en hier werd snel en goed op gereageerd. Dus hebben we besloten om de treinkaartjes te kopen en dat ging ook...
lees beoordeling

Ik heb GEEN treinreis gemaakt

Jos Biermann 04-04-2018
Beveelt u ons aan? Ja
Hoe heeft u uw reis ervaren?
NVT
lees beoordeling
Brochure aanvragen