Uw reisbelevenis is bij ons in goede handen. Reizen zit ons sinds 1968 in het bloed. De FST Group is een echt familiebedrijf waar de derde generatie inmiddels is toegetreden. Samen met ons team van reisprofessionals zetten wij ons met hart en ziel in om u te voorzien van een unieke reisbelevenis.

De specialisten van de FST Group worden gekenmerkt door hun unieke en luxe reisproducten op het gebied van groepsreizen, riviercruises wereldwijd, opera- en concertreizen, bijzondere treinreizen, aircruises, maatwerk reizen en incentives. Wij zijn u graag van dienst!

Friendship Cruises: riviercruises wereldwijd

Luxe riviercruises aan boord van 4-, 5- en 6-sterren luxe varende hotels over o.a. de Donau, Rhône, Seine, Rijn, Douro, Mekong, Ganges, Irrawaddy en de Mississippi. 

Friendship Cruises, onderdeel van de FST Group

AirCruise Collection: journeys beyond expectations

Ontdek de wereld in pure luxe met uw privévliegtuig in VIP uitvoering.

AirCruise Collection, onderdeel van de FST Group

Hannick Reizen: opera- en concertreizen

Beleef de meest unieke opera’s en concerten met deskundige begeleiding. Ga op reis met Hannick, kom achter de coulissen en ontmoet de musici met onze exclusieve Hannick meet & greets!

Hannick Reizen, onderdeel van de FST Group

Incento: bijzondere treinreizen

Reis comfortabel per trein om landen, culturen en volken te leren kennen. Incento verzorgt voor u bijzondere railcruises met o.a. Belmond, Golden Eagle, Rovos Rail, Rocky Mountaineer en Glacier Express.

Incento, onderdeel van de FST Group

Brochure aanvragen