Op zoek naar inspiratie!


Wij ontmoeten u graag op één van de beurzen!


Incento is regelmatig te vinden op diverse beurzen in het land. Zo stonden we dit jaar al op de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in Amsterdam, de Vakantiebeurs in Utrecht en de 50PLUS beurs in Utrecht. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de beurzen waarop u ons kunt vinden. 

 

Zaterdag 2 en zondag 3 november 2019 bent u van harte welkom op de USA-Canada Reisbeurs in Zeist. Dè ideale beurs om inspiratie op te doen voor uw volgende reis naar Amerika en/of Canada.

Natuurlijk zijn de treinreisspecialisten van Incento Treinreizen ook aanwezig. U vindt ons in de Rocky Mountaineer & VIA Rail Canada stand. Speciaal voor deze beurs is onze collega Josephine Wasch van VIA Rail Canada overgekomen om u uit eerste hand te vertellen over de mogelijkheden van treinreizen in dit schitterende land.  

Bezoek onze stand en maak kennis met onze bijzondere treinarrangementen. Wij spreken uit eigen ervaring en kunnen u daardoor als geen ander helpen bij het samenstellen van een unieke en afwisselende treinreis. 

Tijdens de beurs geven wij 2 presentaties per dag:

Zaterdag 2 november:
12.20 - 12.40 uur - Rocky Mountaineer: Per trein door West Canada
15.15 - 15.35 uur - VIA Rail Canada: van Oost naar West per trein  

Zondag 3 november:
11.15 - 11.35 uur - VIA Rail Canada: van Oost naar West per trein  
15.25 - 15.45 uur - Rocky Mountaineer: Per trein door West Canada

Entreeprijs: € 10
Korting entreeprijs: Inschrijven met korting via www.usacanadareisbeurs.nl
U betaalt € 5,25 wanneer u zich van tevoren online inschrijft als klant van Incento, onder vermelding van de kortingscode; IncentoGast2019. 

Locatie: Hotel Figi  
Adresgegevens: Het Rond 2 te Zeist.
Openingstijden: 10.00 -17.00 uur 

Wij ontmoeten u graag op 2 of 3 november in Zeist! 

 

Brochure aanvragen