Op zoek naar inspiratie!


Wij ontmoeten u graag op één van de beurzen!


Incento is regelmatig te vinden op diverse beurzen in het land. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de beurzen waarop u ons kunt vinden. 

 

Vakantiebeurs Utrecht
Donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020

Het is weer januari, de feestdagen zijn achter de rug en het wordt de hoogste tijd om na te denken over uw volgende vakantiebestemming. Wat dacht u van één van de bijzondere treinarrangementen van Incento Treinreizen?

Inspiratie nodig? U bent van harte welkom in onze stand op de Vakantiebeurs, 16 t/m 19 januari a.s. in de Jaarbeurs te Utrecht. Maak kennis met onze treinreisspecialisten, Marjolein, Birgitta, Joyce, Lien en mijzelf. Wij spreken uit eigen ervaring en kunnen u daardoor als geen ander helpen bij het samenstellen van een uniek en afwisselend treinarrangement wereldwijd.

Op de Vakantiebeurs staan dit jaar onze treinen en arrangementen in Canada centraal. Doorkruis dit uitgestrekte land met VIA Rail Canada, de nationale spoorwegmaatschappij, of breng een bezoek aan West Canada en maak een 2- of 3-daagse reis aan boord van de luxe Rocky Mountaineer. Combineer deze treinen met hotels, excursies, auto en/of camper en zo ontstaat een uniek en afwisselend programma.

Waar vindt u ons?
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Hal 11, standnummer D026, Canada Paviljoen.

Openingstijden:

Donderdag 16 januari: 09.30-17.30
Vrijdag 17 januari: 09.30-17.30
Zaterdag 18 januari: 09.30-20.00
Zondag 19 januari: 09.30-17.30

Tot ziens op de Vakantiebeurs!Brochure aanvragen