De mooiste treinreizen wereldwijd maakt u met Incento


Al ruim 30 jaar is Incento dé specialist voor bijzondere en luxe treinreizen. Onze treinen hebben een naam, een reputatie en vaak een verleden dat tot de verbeelding spreekt. Onze treinreizen staan voor stijl, nostalgie en avontuur op niveau. Wij noemen ze ook wel Belevenissen op Rails!
Met onze treinen reist u ontspannen, comfortabel en komt u soms op plaatsen waar u met de auto of het vliegtuig nooit zou kunnen komen.

Uitgekiend aanbod

Ons aanbod bestaat uit groepsreizen, al dan niet in internationaal gezelschap, individuele rondreizen en reizen op maat, wereldwijd. Als officiële vertegenwoordiger van diverse treinmaatschappijen kunt u bij Incento ook terecht voor losse treintickets in Noord-Amerika en Australië.

Zeer exclusief zijn onze railcruises per privétrein. U reist naar interessante, exotische plaatsen waarbij je na elke excursie terugkeert in de veilige en vertrouwde omgeving van uw ‘hotel op rails’ op weg naar de volgende bestemming. Net als tijdens een cruise op het water hoef je je koffer maar één keer uit te pakken! Aan boord van de trein veel luxe en service: compartimenten met badkamer, sfeervolle restaurant-, bar- en loungerijtuigen en achteraan vaak een uitzichtplatform.

Jarenlange ervaring en kennis

Bij de keuze van uw reis kunt u rekenen op de steun van gepassioneerde Incento-specialisten. Zonder uitzondering beschikt elk van hen over een jarenlange ervaring en kennis. Zij vertellen u graag tot in detail alles over onze treinen en treinreizen. Bovendien hebben ze zelf met de meeste treinen al eens (of vaker) gereisd. Hierdoor kunnen zij u als geen ander optimaal adviseren en helpen bij het samenstellen en boeken van uw reis.


Op bezoek bij Incento

Wij helpen u graag persoonlijk. U bent daarom welkom op ons gezellige kantoor in Naarden. Als u ons wilt bezoeken, stellen wij het op prijs als u hiervoor eerst even een afspraak maakt. U weet dan zeker dat wij voldoende tijd hebben om uw reis te bespreken.


Ga mee met een treinreis van Incento en laat u verrassen!

 

Brochure aanvragen