De mooiste treinreizen wereldwijd maakt u met Incento

U verdient het om zorgeloos van de wereld te genieten. In alle denkbare luxe en comfort. Daarom kunt u bij Incento kiezen uit een gevarieerd aanbod van unieke treinreizen naar talloze bestemmingen wereldwijd. Of u nu liever wat dichter bij huis blijft in Europa of juist nog graag een verre reis wilt maken: die keuze is aan u. Dat is dan ook het enige wat u hoeft te doen; wij nemen u graag de volledige organisatie van de reis uit handen. 

Veel kennis en ervaring
Met ruim 30 jaar ervaring in bijzondere en luxe treinreizen hebben wij u veel te bieden. Een treinreis in één van onze bijzondere treinen is namelijk van begin tot eind een belevenis. De treinen hebben een naam, een reputatie en vaak een verleden dat tot de verbeelding spreekt. Beeldt u het zich eens in: glimmende rijtuigen, soms nog daterend uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw en met veel zorg en liefde gerestaureerd. De interieurs zijn vaak versierd met kostbare houtsoorten en laten u het verleden in alle comfort en grandeur herbeleven. Stijl, nostalgie en avontuur op niveau.

Rovos Rail

Plaatsen waar u normaliter niet kunt komen
De trajecten zijn spectaculair en laten u plaatsen zien die voor andere voertuigen ontoegankelijk zijn. Of u nu kiest voor een (internationale) groepsreis, een individuele rondreis of een reis op maat, er wacht u gegarandeerd een reis boordevol unieke momenten. Het toppunt van exclusiviteit zijn onze railcruises per privétrein. Uw trein is uw hotel op rails. U slaapt in luxueuze en comfortabele compartimenten met badkamer, geniet van hoogwaardige maaltijden in het restaurant en ervaart de hoogwaardige service in de bar- en loungerijtuigen. Het uitzichtplatform laat u de omgeving in optima forma ervaren. Beeldt u het zich eens in: wanneer uw privétrein het grootste wildpark van Afrika binnen rijdt, kunt u aan beide zijden van de trein genieten van de wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Een onwaarschijnlijk mooi natuurspektakel. Zo volgen de hoogtepunten elkaar gedurende uw reis op… u maakt herinneringen die u voor altijd bij zullen blijven.

Venice Simplon Orient Express

Treinreisspecialisten pur sang
Onze gepassioneerde medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten. Zonder uitzondering beschikt elk van hen over jarenlange ervaring en kennis. Zij vertellen u graag tot in detail alles over onze treinen en de treinreizen die u daarmee kunt maken. Bovendien hebben zij met de meeste treinen al één of meerdere keren gereisd. Hierdoor kunnen zij u als geen ander optimaal adviseren bij het samenstellen van uw droomreis.

Reizen met Incento:

  • Bijzondere treinreizen wereldwijd
  • (Internationale) groepsreizen, individuele rondreizen en maatreizen
  • Gepassioneerde specialisten met jarenlange (reis)ervaring
  • Reis in luxe, met comfort en zonder zorgen
  • Unieke reisbelevenissen

Glacier Express

Ga mee met een treinreis van Incento en laat u verrassen!

 

Brochure aanvragen