Waar u ook naar toe reist, een goede reisverzekering mag niet aan uw bagage ontbreken. Ook in geval van nood willen wij u graag een goede ondersteuning kunnen bieden. Wij werken samen met de beste reisverzekeraar van Nederland: Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance).

De medewerkers van Incento BV zijn opgeleid om een passende reisverzekering te zoeken die aansluit op uw reissituatie. Wij kunnen u adviseren over de juiste reisverzekering en annuleringsverzekering. Zo zijn alle risico’s goed afgedekt en kunt u met een gerust hart op vakantie. Wij brengen uw reisverzekering onder bij Allianz Global Assistance. Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening. Met meer dan 50 jaar ervaring en vestigingen wereldwijd bent u verzekerd van de beste hulpverlening.

Compleet en een ruime dekking
Dat zijn de kenmerken van de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance. Dankzij de alarmcentrale kunnen verzekerden bij nood 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij Allianz Global Assistance.

Brochure aanvragen