Georganiseerde treinreizen - rondreizen in internationaal gezelschap


230 rondreizen in ruim 40 landen

Great Rail Journeys is een van de grootste treinreisorganisaties ter wereld. Ze organiseren treinreizen voor groepen in meer dan 40 landen met veel vertrekdagen en routes.

Met ruim 30 jaar ervaring in treinreizen begrijpt Great Rail Journeys precies wat een rondreis per trein zo aantrekkelijk maakt. Er zijn reizen op alle continenten, sporend door prachtige landschappen en stoppend in boeiende steden. Vroeg vertrekken en ’s avonds erg laat aankomen wordt zoveel mogelijk vermeden.Tourmanagers: deskundig en ervaren
Ervaren tourmanagers van Great Rail Journeys begeleiden de rondreizen, maar laten u vrij als u dat wenst. Ze kennen het gebied of land waarin zij gespecialiseerd zijn door en door.

De tourmanagers streven ernaar om u optimaal en op uw ‘eigen wijze’ te laten genieten van de reis. Zij zijn aanwezig als u hun hulp of expertise nodig heeft en zorgen ervoor dat u op het juiste perron staat als de trein binnenrijdt. Maar als u wat onafhankelijker bent, zullen zij op de achtergrond blijven, bijvoorbeeld als u op eigen gelegenheid op pad wilt gaan.Veel excursies buiten de trein
De treinreizen van Great Rail Journeys bieden u verschillende excursies buiten de trein en die zijn vrijwel allemaal bij de reissom inbegrepen.

U zit dus zeker niet alleen maar in de trein. Er zijn boottochten, busexcursies en stadstours en soms een ritje met een historische trein. Tenzij anders vermeld, zijn ze altijd inclusief. Het reisschema biedt voldoende ruimte om uw eigen interesses te volgen. “You will feel escorted but not herded”. Verder moet u zich kunnen ontspannen; u bent tenslotte op vakantie!

Afwisselend hotels en slaaptreinen
Afwisselend overnacht u in hotels of in de trein. Bij de ene reis zal dat vaker in de trein zijn, bij de andere reis vaker in hotels.

De hotels worden met zorg uitgekozen vanwege hun ligging, individuele stijl, gastvrijheid en uitmuntende service. Hotels liggen doorgaans bij het station en het stadscentrum en in de nabijheid van de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden. Op veel reizen overnacht u één of enkele nachten aan boord van treinen, waardoor ongemerkt grotere afstanden worden afgelegd en u veel meer ziet van een land. Bij de meeste slaaptreinen kunt u bijbetalen voor een compartiment met meer comfort zoals een eigen badkamer en extra bagageruimte.

Internationaal gezelschap
U reist in een internationaal, voornamelijk Brits gezelschap. Een groepsreis telt minimaal 15 deelnemers, meestal tussen de 45 en 75 jaar, met een jeugdige uitstraling en aardig bereisd.

Great Rail Journeys is een Britse organisatie en de groepen zijn internationaal, met voornamelijk Britse reizigers en Engelstalige begeleiding. Het is daarom belangrijk dat u de Engelse taal voldoende beheerst. Elke reis heeft doorgaans plaats voor maximaal circa 15 ‘couples’ en 4 à 5 ‘singles. De reizen zijn afgestemd op mensen met een brede belangstelling voor cultuur, natuur en historie en niet speciaal op spoorfanaten, hoewel treinliefhebbers regelmatig meereizen.

Vertrek vanuit Nederland
Incento biedt de reizen van Great Rail Journeys aan, inclusief de vluchten of treinreis vanuit Amsterdam en retour.

U reist op eigen gelegenheid naar uw bestemming. Na aankomst maakt u kennis met uw reisgenoten en de tourmanager. Boekt u liever zelf uw vliegticket? Dat kan! Bij Incento kan elke reis ook zonder vluchten of treinreis vanuit Amsterdam worden geboekt.

Zekerheden
Incento is lid van ANVR en SGR (Garantiefonds Reisgelden).

Dus boekt u bij Incento een Great Rail Journeys reis, dan weet u zeker dat uw reis in vertrouwde en veilige handen is. Bovendien zijn alle medewerkers van Incento buitengewoon deskundig, zeker als het om treinreizen gaat. Zij zullen u adviseren, alle vragen beantwoorden en u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Nog veel meer Great Rail Journeys…..
Op deze website staat een selectie van de meest populaire rondreizen uit het grote aanbod Great Rail Journeys. Staat de reis of de bestemming van uw keuze er niet bij? Kijk dan eens op www.greatrail.com.

Elke reis van Great Rail Journeys kunt u bij Incento boeken, met of zonder vluchten of treinreis vanuit Nederland. U bent wél altijd verzekerd van de garanties van ANVR en SGR (Garantiefonds Reisgelden).

 

Bekijk alle reizen van Great Rail Journeys

Brochure aanvragen